torsdag 28. februar 2019

Helsestasjon tønsberg hpv

E-posttjenester kan ikke brukes til fortrolig og. HPV -vaksine tilbys jenter og gutter i 7. HPV smitter ved seksuell aktivitet og er svært vanlig. Her kan du få råd og veiledning fra blant annet lege, helsesykepleier, jordmor, psykolog og fysioterapeut.


Engen helsestasjon har også tilbud til studenter opp til år. Veibeskrivelse: Kjør nordover retning Slagendalen fra rundkjøringen på Heimdal. Tønsberg Medisinske Senter, Kilen gaten Tønsberg. Kontoret holder til i 2. Kom og snakk med oss!


Kvinner som av ulike årsaker ikke får tatt de tre dosene innen 1. Vi er et gratis helsetilbud for alle ungdommer i Notodden. Vi holder til på Notodden videregående skole og kan treffes: Hver dag mellom 09. Tilbudet er gratis, og du trenger ikke bestille time. Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling!


Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! HPV vaksinering: torsdag 10. Det vil være både helsesøster og lege tilstede i åpningstiden.


Har du nylig flyttet til Stjørdal kommune og har barn i alderen 0-år oppfordres du til å ta kontakt med Stjørdal helsestasjon. Vi ønsker å ha en mobilfri helsestasjon , og ber om at telefoner blir lagt bort og at fokuset skal være på barnet når dere er på helsestasjonen. På helsestasjonen jobber sekretær, helsesøstre, jordmor, familiekoordinator og lege.


Torsdag er lege tilstede 13. Vi har et utstrakt tverrfaglig samarbeid opp mot andre tjenester for barn og unge. Tjenesten er en del av familieenheten i Vestvågøy kommune. Sentrum helsestasjon Foto: Mine Kristin Seren Tilbud.


Arkaden kjøpesenter med inngang fra Klubbgata. Stasjonen gir tilbud til ca. Eiganes, Våland og Storhaug. Helsestasjonen har ansvaret for skolehelsetjeneste på skoler.


Vaksinasjonskontoret er en del av Hammerfest helsestasjon. Vaksinasjonskontoret gir rå veiledning og vaksiner i forbindelse med utenlandsreise og annen vaksinering. Vaksinen består av tre doser som må settes i løpet av et år. Før utenlandsreise er det viktig å starte vaksinering i god tid.


Du må regne med at det kan være ventetid for ledig time. Kart med GPS adresse. VELKOMMEN TIL HORTEN HELSESTASJON Hvem er vi? Helsetjenesten for barn og unge utføres etter nasjonale faglige retningslinjer fra Helsedirektoratet.


Bindal helsestasjon har tilbud om foreldreveiledningskurs på helsestasjonen. Foreldreveiledning. Kurset heter Circle of security (COS) eller Trygghetssirkelen på norsk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg