tirsdag 26. februar 2019

Danske barnesanger

Alle våre barnesanger med tekst, sortert alfabetisk. Her er det myyye kos, moro og nostalgi - det kan vi love. Vi anbefaler å sette seg ne ta seg god tid og bla gjennom listen av barnesanger.


Se opp for nye a-ha-opplevelser og gamle minner! Noen barnesanger passer bedre til spesielle anledninger enn andre.

Litt større barn forstår betydningen av de ulike nasjonalitetene, mens litt mindre barn ofte ikke gjør det. Men de synes vitsene er morsomme likevel. Som med barnesanger flest så finnes det et utall versjoner,. Her må vi legge ut den danske versjonen siden den norske ikke er tilgjengelig, men den er fin den også. Sangen er dansk og heter Molak molak mak mak mak.


Stentoft har komponert melodien, mens Poul Sørensen og Ludvig Brandstrup skrev originalteksten. Og den danske teksten handlet om ganske andre ting enn skravlete papegøyer.

Så finn frem ungene, varm opp sangstemmen, slipp hemningene og syng av full hals! Det skaper minner, musikkglede, samhold og mange morsomme stunder å synge sammen! Her finner du en oversikt over alle publiserte barnesanger , sangleker, rim og regler.


Sang og musikk er en flott måte å skape gode relasjoner mellom barn og deres foreldre. Velkommen til Sangetilboern. Vi lægger et stort arbejde i at finde frem til de mest originale tekster og sorterer derfor vers og andet fra som ikke er helt originalt, sådan så vi kun har de helt rigtige tekster til børnesangene. Fader Jakob : Fader Jakob er en barnesang av ukjent opphav som synges på mange språk.


Den er sannsynligvis fra Frankrike. Bro, bro brille - vi gir deg gir deg tekst og musikk til sangleken Bro, bro brille Bro, bro brille Den tradisjonelle barnesangen Bro, bro brille har vært brukt som en populær sanglek i mange generasjoner. Her er tips til sanger du kan synge og spille for barn.


De er alle kjente sanger som vi kjenne. Barnesanger på gitar. Imponerende -gitarister. Vi har tatt en nærmere titt på s dyktige gitarister og kommet fram til videoer som for. Danske Sange og melodier.


De gode gamle og nogle enkelte nye.

Trivelig samlealbum for de yngste barna, med evig populære sanger framført av både barnekor og kjente artister. Her er sanger totalt, inkludert favoritter som Lykkeliten, Bæ-bæ lille lam, Hjulene på bussen og Trollmors vuggesang. Blant de medvirkende finner vi navn som Hanne Krogh, Kari Bremnes, Geirr Lystrup, Odd Børretzen og Jannicke Kruse.


Kjøp den på Platekompaniet. A playlist featuring App Division and Maria Bramsen. Ettersom jeg ikke eier rettigheten til hverken tekster eller noter vil jeg derfor ikke sende fra meg hverken pdf eller midi-filer.


Den danske barnesangen “Jeg har sett en negermann” kan også provosere noe i dagens samfunn, og likeså sangen “Noen barn er brune”. Pippi skrevet av svenske Astrid Lindgren har også opplevd noe kritikk i og med at faren omtales som “Negerkonge”, men dette er i hovedsak bøker og film da og ikke barnesanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg