onsdag 27. februar 2019

Gulrotkake langpanne

Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag.


Gulrotkake langpanne

Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Jeg har nettopp prøvd gulrotkake i langpanne og det gikk ikke særlig bra å ha formen midt i , den hevde seg så stor at toppen ble litt svart. Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem!


Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins. Oppskriften passer til. Sett stekeovnen på 2°C. Verdens beste gulrotkake i langpanne blir enda bedre med karamell oppå ostekremen!


Gulrotkake langpanne

Jeg synes det er godt med noen rosiner og hakkede valnøtter i gulrotkaken, men dette er det bare å sløyfe hvis du foretrekker det. En fantastisk deilig og populær kake. På toppen er det pepperostkrem som setter en ekstra spiss på kaken. Den finner dere HER, i karamell-kapitlet i boken min Kaker for enhver smak, og også i denne oppskriften.


Her får du oppskriften på en deilig og saftig gulrotkake dekket med myk ostekrem. Pynt med litt revet gulrot på toppen og gled venner og familie med denne herlige, klassiske kaken! Tips: Oljen gjør kaken saftig og myk. Du kan også bruke smeltet smør, men da blir kaken litt mer kompakt. Med syrnet melk får du ekstra saftig og god kakebunn som alle vil elske.


Gulrotkake langpanne

Hopp til hovedinnhold. Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Med gulrotkake i langpanne er du også sikker på at du har nok kake. Denne er så god at den forsvinner på et blunk!


Myk og frisk kremost gir akkurat det lille hintet av syrlighet kremen trenger for å balansere alt det søte. Den smaker nydelig, er saftig og har en herlig glasur som gjør at man får lyst på mer enn bare ett kakestykke. Denne varianten er enkel å røre sammen og er laget i langpanne - noe som gjør den perfekt til kakebordet og anledninger som bursdager og skoleavslutninger.


Da trenger den ca minutters steketi og du får en høyere kake. Halver oppskriften og den er passe til en form på ca 20xtil 20xcm. Når det gjelder eddik, så funker de fleste typer. Skrevet av kremadmin. I Kakedekor, Langpanne , Ukategorisert.


Sjokoladekake i langpanne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg