tirsdag 19. februar 2019

Jomfruen passer sammen med

Disse passer sammen. Par med eksakt samme stjernetegn går godt sammen Det er nemlig ikke bare ett fasitsvar på hvilke stjernetegn som er den beste matchen. Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen.


Når du treffer den rette, oppstår det umiddelbart gnister. Hvordan passer jomfruen og jomfruen sammen. Hvad siger stjernerne om et kærlighedsforhold mellem de to stjernetegn.

Har en jomfru det en jomfru behøver. For to jomfruer vil alt gå som en leg, så længe disse to perfektionister forsøger at bremse deres instinkter og ikke gransker efter fejl. Gro Isachsen har i boka Mer Sex takk!


De ulike rollene er den tause, den myke, den intellektuelle, den forfengelige, nerden, machomannen, karrieremannen, klovnen, bohemen, friluftsentusiasten, materialisten, den romantiske og mannen i panikkalder. Vælg dit eget stjernetegn nedenfor, og se hvordan du passer sammen med hvert af de andre stjernetegn. Det betyr at du som er skorpion enten gir av deg selv 1prosent, eller ikke i det hele tatt. Hvis man skal beskrive skorpionen med ett or er det lidenskapelig.


Skorpionen blir lett sjalu, så dette stjernetegnet passer best sammen med en type som generelt gir tilbake den samme lidenskapelige kjærligheten.

Vannmannens noe radikale livsmotto, kolliderer litt med fiskedamens litt mer avslappende og trygge idealer. Selv om dette er fysisk opphissende, kan det føre til problemer i hverdagens følelsesmessige liv. Den kvinnelige fisk og vannmannen passer sammen i et korttids forhol men kan også opprettholde kjærligheten hvis begge jobber hardt. Det kan være vanskelig å finne den rette, men en måte å gjøre det på er å ta utgangspunkt i ditt stjernetegn, og finne en jente eller gutt, kvinne eller mann som passer sammen med deg.


Les ditt horoskop og les mer om hvert enkelt stjernetegn og deres egenskaper. I kan tale sammen men, det er som om, I befinder jeg på to forskellige tankeplaner. Krebsen vil vise medfølelse og omsorg for den selvkritiske Jomfru, og lære den ikke at være så hård mod sig selv.


Selvdisiplin er en del av hans natur. Han vil aldri bli offer for illusjonen om at liming sammen stykkene vil gjenskape perfeksjon i det som en gang har vært alvorlig feil. Vil du finde ud af, hvad der ifølge astrologien er dit perfekte kærlighedsmatch?


Så er du landet det helt rigtige sted. Skriv dit eget stjernetegn og ham den sødes stjernetegn ind herunder, og find ud af, om jeres stjernetegn passer godt sammen. Er du født i Krepsen? Da er du ærgjerrig og føler stor tilknytning, intuitiv, sympatisk og føler stor omsorg.


Men du er også mistenksom, manipulerende og kan være innesluttet. Jomfruen : Jomfruen er systematisk, kritisk og elsker orden. Stjernetegnet gjenkjennes via stikkord som renhet, klarhet, praktisk og tilpasningsdyktig.

De interesserer seg for ting med nytteverdi og har behov for å bruke sin praktiske sans. Vekten passer best sammen med Væren, Tvillingene, Løven, Skytten og Vannmannen. Skytten passer best sammen med Væren, Tvillingen, Løven, Vekten og Vannmannen.


Ikke alle mennesker ville tro at disse to stjernetegnene passer godt sammen. Men det er bare noe mellom dem som fungerer. En Jomfru kritiserer gjerne, men reagerer selv negativt på kritikk. DU PASSER BEST SAMMEN MED : Steinbukken, Tyren, Skorpionen og Krepsen.


Tvillingene føler seg veldig tiltrukket av Skorpionen, og veldig fascinert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg