tirsdag 12. februar 2019

Votter baby ull

Gode priser og rask levering. Se utvalget vårt og bestill her! Velkommen til Nøstebarn! Ullbukser til baby. Behagelig og praktisk.


Vi har varme votter og hansker til små og store turer i vinter.

Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Varme, komfortable, vindtette og vanntette. Lave priser på nett. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Shop nå! Luer, votter og hals Beskrivelse keyboard_arrow_down Babyluer i ull eller ull med silke er gode hele året, - i den kaldere årstiden brukes den under hetter eller andre luer.


Luer og votter i ull til store og små. Lillelam-luene er kjent for sin gode passform og kvalitet. Luer i ull kan brukes året rundt, vi har både tykke og tynne varianter.


Votter i ull holder godt på varmen selv om de blir våte.

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. For å leke ute hele året er det viktig å ikke fryse. Det er to ting som gjelder for å ikke fryse på fingrer eller tær. God basisvarme, som man sikrer ved at man er godt kledd på hele kroppen, og også et par gode hansker eller votter for ekstra varme. Lue i ull med silke - Pudder JavaScript seems to be disabled in your browser.


For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Votter og hansker trenger vel alle sammen der ute i kulda, men spesielt er det jo viktig for barna. Vi på Jollyroom har et supert utvalg av gode og varmende hansker og votter , som garantert vil leve opp til alle krave dere har!


LUER OG VOTTER TIL BARN. Hos oss finner du luene som virkelig varmer fra Kivat, Reima, Reflex, Didriksons og Vossatassar. Devold produserer ull til baby , barn, junior, dame og herre. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Her ser du vårt store utvalg av deilige ullklær til baby og barn! Hvorfor sier vi ofte at ULL er GULL? Vi liker å kle småungene i ull fordi de da holder seg gode og varme i høst og vinter.


Når det ikke er vinter kan tynn ull være veldig fint å bruke og her finner du alt vi har av barneklær i ull. Janus Babywool votter med snor som kan tres gjennom ytterklærne og forhindre at vottene faller av. Vottene har Marius’ klassiske mønster og er strikket i en herlig ullblanding som holder hendene varme hele vinteren.

Baby ull - votter med snor. Materiale: ull , akryl. En lett, liten og fin vott fra kvalitetsprodusent Hestra, som enten kan brukes separat eller inni andre votter for ekstra varme. Størrelse år har ikke tommel.


Merinoull naturlig absorberer fuktighet for å holde småen varm og tørr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg