mandag 21. september 2015

Barne og ungdomsarbeider lønn 2019

Avtalen gjelder ansatte i barnehager, som barne - og ungdomsarbeidere, førskolelærere, ledere i barnehage, spesialpedagoger og miljøarbeidere. Avtalen forhandles sammen med seks andre avtaler med Virke, kalt HUK-området (Helse, utdanning og kultur). Som barne - og ungdomsarbeider planlegger, tilrettelegger og gjennomfører du ulike pedagogiske tilbud for barn og ungdom for å stimulere til vekst og utvikling.


Sentrale arbeidsoppgaver. Følger du den normale modellen med år opplæring i skole, og år i arbeid vil du lønnes som en fagarbeider. Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år.

Lønnen for personer ansatt som barne - og ungdomsarbeider kan variere noe avhengig av arbeidsplass, ansvarsområde og ansiennitet. Det er fastsatt egne timelønnssatser som skal benyttes for å lønne barn som arbeider i foreldres bedrift og som samtidig går på skole. Satsene brukes uansett til hvilke tider arbeidet er utført.


Kost til barn som er forsørget regnes ikke som betaling for arbeid. Overgang til høyere sats gjelder fra og med den måneden barnet fyller år. Dette tjener du som lærling. Lønnstabellen for hovedtariffavtalen i KS viser minste garantilønn i stillingene, dvs.


Husk at det kan være lokalt avtalte tillegg du har krav på som ikke kommer frem i de sentrale lønnstabellene. Vi anbefaler at du setter deg inn i hovedtariffavtalen og andre avtaler som gjelder for din arbeidsplass.

På kurset lærer du om fysisk og psykisk helse, oppvekstvilkår og utvikling hos barn og unge. Som voksen kan du ta fagbrev som praksiskandidat. Søk etter nye Lærling barne og ungdoms er-jobber.


Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 19. Nå kan du bli barne - og ungdomsarbeider hjemmefra!


IT, samt kreative yrker er fra varehandel. Barnehagetallene er fra private. Ny hovedavtale for KS-området fra 01. Tariff, lønn og personal. Til hovedinnhold Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.


Hva kan vi hjelpe deg med? NLM nordvest søker nå etter en ny barne - og ungdomsarbeider som vil være med å gi Jesus videre til de unge. Det er mulighet for utvidelse og forlengelse av denne stillingen.


Arbeidet foregår ute og inne, i grupper eller med den enkelte. Opplæringen har en teoretisk og en praktisk del, med to år i. Kunne du tenke deg å jobbe med barn og unge i barnehage, barnepark, skolefritidsordning eller lignende? Da er yrket barne - og ungdomsarbeider noe for deg!


I vår kursoversikt finner du utdanning og kurs i barne - og ungdomsfag som gir deg kompetansen du trenger for å bli barne - og ungdomsarbeider.

To veier å gå for å få fagbrev som barne - og ungdomsarbeider. Passer dette for deg, tar du kontakt med en videregående skole der du bor. Bli barne - og ungdomsarbeider ! Assistenter må få vite hvor enkelt det er å ta utdanningen, sier Nina Marie Storborg, seniorrådgiver hos Fylkesmannen i Nord-Trøndelag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg