torsdag 24. september 2015

Pitapizza med pølse

Finn laveste nettpris her. Man kjøper (eller baker) ferdige pitabrø grove eller fine, og dekker de med ønsket fyll, ost og andre godsaker. Samleside med oppskrifter på både pizzadeig, langpannepizza, italiensk pizza med tynn bunn, hvit pizza med rømmesaus, pizzasnurrer og flere tips til hva du kan bruke en pizzadeig til. Sammen laget de pitapizza , små pizzaer der en bruker ferdigkjøpte pitabrød som bunn.


Det å lage pitapizza er en enkel og grei måte å lage pizza på, – det går raskt når en slipper arbeidet med å bake ut bunnen. Skjær pølser i biter.

Bruk de pølsene du liker best. Pizza -eller pastasaus kan du også bruke. Legg på pølser og ananas. Jeg brukte hermetisert ananas, men selvsagt kan du bruke fersk. Dryss over revet ost.


Stekes ved 2grader i ca. Serveres gjerne med litt ruccola. En en enkel, rask og god pizzavariant. Bytt gjerne ut ingrediensene og lag din egen favorittpizza!

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Pitapizza med tacosaus oppskrift med kalorier, allergener og pris. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Du verden så moro det er å lage pitapizza ! Snakk om å gjøre det enkelt for seg selv - og med et resultat du kan spesialtilpasse til hvert enkelt medlem av familien hvis du vil. Du kan lage pitapizza med en klassisk, god og enkel tomatsaus, legge noen biter skinke eller f. Pizza med creme fraiche, kylling, bacon, rødløk og tomat.


En av mine lesere fortalte på vårparten om en nydelig pizza hun hadde fått servert i Praha for en tid tilbake. Den var fylt med fløte, kylling, bacon og rødløk. Hun lurte på om jeg hadde oppskrift på en tilsvarende pizza, og det hadde jeg ikke.


Slik gjør du det Steg Sett ovnen på 2grader, vanlig over- og undervarme. Steg Gjør klar toppingen Steg skyll og kutt opp grønnsakene, riv ost og legg frem spekeskinke, pølse etc. Som jeg skrev innledningsvis så hadde jeg både rød pizzasaus og grønn pesto i fryseren, men du kan også lage en veldig variant på få minutter. Dersom du ikke har en god oppskrift som du ønsker å bruke anbefaler jeg i dag å kjøpe ferdige pitabrød. Dekk bunnen på pitabrødet med tomat.


Utvalget er godt og man kan få med tilsatt forskjellige kryddere også. Som topping kan du velge det du ønsker og det du har i kjøleskapet. Ferdige sauser og gode oster setter sitt preg på måltidet.


Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.

Stek løk og hvitløk et par minutter. Tilsete kjøttdeigen, ha på salt og pepper. Ha i paprika og sopp, og ha evt på litt vann for å justere konsistensen på sausen. Fordel fyllet oppå pitabrødene.


Uteliv med bålpanne. Topp med ost på hver pizza. Har du en bålpanne kan du bruke den til å fyre opp et sprakende bål både for kos og nytte. Rundt bålpannen er det plass til mange!


Med snø og blå grader er det alltid kjekt med bål, om man lager mat eller ei. Det er et perfekt samlingspunkt for å få i seg litt varme og en kopp kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg