fredag 25. september 2015

Lekeland åpningstider

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Kontoret er bemannet hverdager mellom 08. Vi er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer Familiepark.


I lekeland kan barna klatre, skli, smyge, balansere og utforske.

Lekeland er som skapt for fysisk aktivitet. Skoleferier åpent alle dager fra - 19. Leos lekeland bruker cookies (informasjonskapsler) for å sørge for at du får best mulig opplevelse av nettsiden. Opplevelser for små og store!


Velkommen til Nordvestlandets største innendørs lekeland – et møtested og aktivitetshus for små og store. Her får barna utvikle seg motorisk, sosialt og intellektuelt, i trygge omgivelser. Her står utfordringene i kø og barna opplever positiv mestringsfølelse.


Right click to add form.

Metro Sandefjord er et underholdningssenter smekkfullt av aktiviteter for alle aldere! Virtual Reality tilbyr en opplevelse av en annen verden. Med siste generasjon VR-Teknologi tar du på deg HTC VIVE PRO brillene og kan fysisk bevege deg rundt i våre to 3D-inspirerte VR-rom.


Dra til Mars, reis til en postapokalyptisk verden full av zombier, vær en superhelt, eller forsøk å rømme fra en stengt bunker. Les mer om cookies og hvordan du kan takke nei til dem. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.


Alle Barnehager betaler kun kr pr. Lekepark, bowling og laserspill, 3dager i året! Vi tilbyr også hyggelige sittegrupper, god mat ogdrikke, shuffleboard og ulike underholdningsmaskiner. Eventyrfabrikken er et innendørs lekeland i jungelmiljø! Her får alle barn hoppe, leke, støye, springe, pusle og kose seg så mye de vil.


NYHETER MEGA BURSDAG Barnebursdag hos Megafun er en vinner med gavekort til vindtunnel for bursdagsbarnet. Morsomt, spennende, samarbeid og konkurranse – Mye latter og stort engasjement! Vi ønsker alle våre gjester velkommen hver dag hele året! Lukkede arrangementer for grupper som teambuilding, bursdagsselskap og utdrikningslag samt faste åpningstider for alle.


Vi har tilbud for bedrifter og private.

Sko er ikke tillatt inne på lekeland. Både barn og voksne må ha på sokker. Ett inomhuslekland i djungelmiljö.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg