mandag 14. september 2015

Kyllingfilet til fest

Usikker på hva du skal ha til middag? En nydelig rett til grillkvelden din! Trenger du tips til raske, sunne og enkle middager i hverdagen er kyllingfilet et perfekt utgangspunkt. Her har vi funnet frem våre mest populære oppskrifter med kyllingfilet , så det er bare å prøve seg frem til du finner din favoritt.


Surr baconet rundt hver kyllingfilet.

Fest dem med tannpirkere. Stek kyllingen i ildfastform på 2grader i omtrent minutter. Sett på grillinnstilling på ovnen når kyllingfiletene er såpass stekt at baconet er sprøtt og gyllent. Kok opp kraften fra den ildfaste formen med litt vann, og tilfør fløten for å lage saus. Du kan lage mye godt av kylling.


Og det beste av alt: Både store og små liker det og kyllingretter er lette å lykkes med. Prøv våre enkle og raske retter av norsk kylling.

Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Alt fra hvordan du deler opp en hel kylling til stekeguide. Gode gryter når du har god tid. Favoritt oppskrift. Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Fylt kyllingfilet med pastasalat Deilig fyll av kremost og skinke, gjør kyllingen saftig, og gir en god saus til retten. Med pastasalat til , er dette en favoritt for hele familien. Mine favorittgryteretter.


Det er noe eget med deilige gryteretter, hvor du putter hele middagen oppi en og samme form eller gryte. Der får den kose seg kort eller lenge, mens alle de gode smakene får utvikle seg – og du kan gjøre helt andre ting, som for eksempel å prøvesmake på vinen. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning.

Dette er lettere, raskere og langt bedre enn posemat! Marinerer du den i pasjonsfrukt blir du. Kyllingfilet egner seg ypperlig til grilling. Med denne gode oppskriften lager du raskt en fest midt i uken,.


Mange foretrekker kyllinglår fremfor kyllingfilet fordi lårene inneholder mer fett, og dermed har en kraftigere smak. Anvendelsesmulighetene er mange, og lårene kan serveres både til hverdag og fest. Smak til med salt, pepper og sitronsaft og server gryten med nykokt couscous. Tips: Her bruker vi en knust chilipaste (sambal oelek) som du kan finne i de fleste velassorterte butikker, men du kan også erstatte dette med ½ ts finhakket chili.


Sammen med en potetmos og en god fiskesaus blir dette et smakfullt middagsmåltid som du kan servere på hverdager og til fest. Bland ingrediensene til marinaden og legg i kyllingstrimlene. La dem ligge i marinaden noen timer eller over natten i kjøleskap.


Bløtlegg grillspyd av bambus i kaldt vann i minutter. Tørk av dem og tre på kyllingstrimlene. Grill dem i stekeovn i 4-minutter. En oversikt over våre hovedretter til selskap og fest.


Her finnes aktuelle artikler, oppskrifter, oppskriftsøk og deres egne favoritter innen ovnsretter, panneretter, grillretter og kokte retter. Denne startsiden kan være ett utgangspunk for gode ideer til hva man serverer til gjester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg