tirsdag 29. september 2015

Kosmetisk akupunktur bergen

Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell!


Reserver ditt Hotell i Bergen online.

Gode priser, lang erfaring og utdannelse. Akupunktur brukes i forbindelse med: Smerter. Dette er websiden til Jørg Zimmermann og Salutogenese. Her finner du kontakt informasjon og generell informasjon om behandlinger som tilbys.


Med lokaler sentralt i Bergen. Klinikkens akupunktør, Jeanette Johannessen, har års erfaring i kosmetisk akupunktur. Kosmetisk behandling.


Kurset ga praktisk og teoretisk undervisning i spesielle nåleteknikker og behandlingsprinsipper som omhandlet kosmetisk akupunktur og dermatologiske (hud) sykdommer.

Vi holder til i Berstadhuset midt i Bergen sentrum. Kom gjerne innom oss, eller kontakt oss hvis det er noe du lurer på. Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Bergen.


Bortsett fra litt ubehag når nålene settes samt mindre blåmerker som forsvinner raskt er det ikke risiko for bivirkninger. Målet er å fjerne eller redusere plager og smerter i. Erfaringsmessig ser man at det virker som om akupunktur virker motsatt av stress på kroppen, akupunktur kan bedre sirkulasjonen, senke skuldrene, og løse opp den bekymrede rynken i pannen. Veldig hyggelig salong med utrolig praktisk beliggenhet midt i Bergen sentrum. Når nålene settes kan du kjenne et lite stikk ikke ulikt et myggstikk, og du vil kjenne nålefølelsen når nålen treffer punktet som et lite press. TBL Medical er spesialist innen kosmetisk og medisinsk velværebehandling.


Avdeling Bergen Sentrum, lokalisert i hjerte av Bergen (Marken 32). ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Foryngelsesakupunktur har blitt benyttet i kina i årtusener, men har de siste årene på ny fått stor oppmerksomhet, spesielt i store byer som New York og Los Angeles. Nå har man endelig mulighet for å prøve behandlingen i Kongsberg. Bjørnsons gate Bergen.


Man får bedre fordøyelse, redusert stress, redusert hodepine og bedre immunforsvar. Best resultat av kosmetisk akupunktur får man av behandlinger ukentlig, deretter en behandling hver 3.

Mange merker også bedre energi. Begge terrapeutene har off. I tillegg er Per- Arne Øien spesialistsykepleier i psykiatri og John Erling Håndstad homeopat og utdannet i urtemedisin. Vi behandler helhetlig og benytter flere tradisjonelle kinesiske akupunkturmetoder samt medisinsk akupunktur og triggerpunktbehandling.


Porto kommer i tillegg. Opprinnelig pris kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg