onsdag 9. september 2015

Forum kaker bryllup

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Heisann, og god lørdag. Ja, så var det dette med kaker da. Tengte jeg skulle g mødre og.


Eg har velg et konditori, og dei lager kaken sånn som eg vil.

Dei har kjempe gode og høye kaker. Men kake utsene har eg ikke funnet ennå, vil ha en flott marsipankake, med ikke for mye pynt på. Vi hadde i overkant av ti kaker , og hadde veldig lite rester.


Husk det er fest både for dere og gjestene. Siste bryllup jeg var i hadde de bryllupskake, ei kringle med makronfyll (altså nærmest ei vanlig fredagskake) og en sort tørre småkaker. Var ikke mye svung over det kakebordet nei.


De hadde også droppet desserten. Kaker til bryllupet - Bryllup - Kvinneguiden.

Antall kaker til bryllup med ca 1gjester? Hva slags kaker skal dere ha i bryllupet ? Hvilken kaker hadde dere som er gift på bryllupsfesten deres? Jeg baker selve kaken og fryser den ned noen dager før bryllupet. Blomstene jeg skal pynte me lager jeg også noen dager før og putter dem i kjøleskapet.


Dagen før bryllupet tar jeg bare opp kaken fra fryseren, putter fyll inni og pynter den. Synes også at kaker hørtes litt mye ut, men kommer fra ett sted der folk er glad i kaker , og det er nesten en skam om det blir for lite Samtidig blir de fleste gjestene bedt til kaffi, kaker , fest og nattmat, så det er bare den aller nermeste familien som har vært på middag på forhånd. Så da blir vel det kanskje slik at jeg ikke styrer med kaker i det hele tatt;-) Like greit, siden jeg er elendig å bake. Tusen takk for svar alle sammen Masse gode tips.


Vi skal ha etg bryllupskake. Hva trenger vi av kaker egentlig? I forum Kom i form til bryllupet ! Et mål langt i det fjerne. Jeg var i bryllup i høst, og etter en stor middag, orket jeg såvidt et bittelite kakestykke da kakene ble satt frem i tiden.


Jeg tror -aldri- jeg har vært i et arrangement hvor det har vært for lite kake ihvertfall. Så jeg vil tro at du trygt kan si 6-8pers per normalstore kake ! Jeg trenger hjelp til forskjellige type kaker som i kan få laget til bryllupet.

Det er et sunnmørsbryllup så det skal være MANGE kaker. Lillesalen og Matsalen brukes mest til bryllup og har ulik kapasitet og kvaliteter. Mat, drikkevarer og kaker ordner BiG Catering med eller uten servitører.


Med god parkering, flotte lokaler og jevnt over god plass kan gjester og vertskap slappe av og nyte dagen. Ofte trenger man mindre kake enn man tror, særlig etter stor middag som nevnes over her. Denne skal bestå av forskjellige kaker.


Vi hadde en tre etasjers bryllupskake i marsipan, ostekaker, en sjokoladekake og kransekaker (alle i normale størrelser) Det var endel kake igjen dagen etterpå og vi var ca gjester til kake og kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg