fredag 18. september 2015

Gode gamle oppskrifter

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Vi inspirerer deg med sesongens råvarer, oppskrifter og historier.

Hvorfor ser du denne annonsen? Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Mat og oppskrifter fra gammel tid og frem til i dag. Jeg synes det er både morsomt og fascinerende å lese hvilke oppskrifter som den gang var sett på som nye og spennende. Så var det ut med det gamle året, og inn med det nye.


For de fleste av oss betyr det kanskje også litt ekstra viljestyrke og pågangsmot til å starte det nye året litt sunnere enn vi avsluttet det gamle. For å gjøre det lettere å ta gode valg har vi et stort utvalg av frukt og grønt i våre butikker og du vil alltid finne noe på tilbud.

Oppskrifter på go enkel og tradisjonell norsk mat. Gomme er en gammel norsk oppskrift som nesten er helt utdødd. Det finns mange forskjellige oppskrifter fra ulike deler av landet. Tradisjonelt bruker man gomme på vafler og lefser.


Noen gode oppskrifter med bilde. Men ennå bevares tradisjonen flere steder i landet. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Høsten er her og Matprat presenterer gode oppskrifter med alt av ferske og fantastiske, norske råvarer høsten har å by på. Dette er god sesongmat.


Denne oppskriften på brune pinner er av den gode , gamle sorten slik som mormor ville ha laget dem. Hvis du ønsker, bytter du ut mandler med for eksempel hasselnøtter. Brune pinner er manges favoritt-julekake til jul.


Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Det glade kjøkken er en matblogg med hovedfokus på den enkle og gode hverdagsmaten, samt noen helgeoppskrifter som bare skal lages for og nytes. Nå er det høytid for å bake til jul.


Vi har samlet gode, gamle oppskrifter , samt noen nye, spennende varianter. Vi tilsetter ikke vann. Noe av det fineste med å bo på Gåsøya er å ha tid til å lage mat som tar litt lang ti og å finne fram til gode gamle oppskrifter. Sjefens tante Aslaug har bidratt med gamle , gode oppskrifter. Hun og sine medsøstre brukte lakemodning og naturlige fremstillingsprosesser for å få ekstra smaker i produktene – ikke lakesprøyte eller kjemiske stoffer.


Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 1-tall. Lag en lys formkake med ostekrem på toppen. Slå deg løs med farger og pynt, og dere er klar for fest!


Her er en oversikt på alle hefter som utgis av Sandnes Garn og samarbeiddesignere. Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør. Finn inspirasjon i trendene, og gode gamle klassikere som vekker nostalgien!


Elsker du å lage mat etter matoppskrifter så er dette siden for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg