onsdag 9. september 2015

Barnesang i bryllup

Barnesang i bryllup

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. I et bryllup er det ofte også søsken som ønsker å gratulere brudeparet. Her har jeg skrevet sanger som passer fra søster, bror eller flere søsken. Sangene er skrevet til bruden, hvor man mimrer litt tillbake til barne- og ungdomsår, men også tilslutt ønsker svogeren velkommen i familien. På Barnesang er sangglede i fokus.


Barnesang i bryllup

Vi synger sammen, både barn og foreldre. Først sammen i hele gruppen, og så deler vi oss i to grupper - én for de yngste barna og én for de litt eldre. Vi samles igjen til avslutningen, og de som vil kan tenne lys. Og: Det er lov å løpe i kirken (dersom noen var i tvil om det).


Vi gir deg oversikten over de mest brukte melodier til sanger i bryllup , konfirmasjon, dåp og andre begivenheter. Disse melodiene egner seg til allsang. Norsk musikk: Bruremarsj fra Seljord (Bruremarsj frå Telemark) - et bra alternativ for dem som vil ha et innslag av norsk folkemusikk. Bruremarsj fra Nordmøre (Brudeslått fra Øre) - også en marsj med folketonepreg, men litt lettere og mer dansende enn Seljord.


Når du skal planlegge bryllup , er det mange ting du skal tenke på og noen ganger trenger du å ha mange baller i luften samtidig. Benytt deg derfor av planleggingsverktøyene vi tilbyr på Bryllupsvenner til å sortere ut, og lagre informasjonen for deg! Fengende og kul barnesang på engelsk om bananer og hvordan de kan spises. Perfekt før man tar seg en banan!


Grønnsaksspisersang: En morsom sang om sunn mat (Jippi!). Flott å bruke for å lære barna å like grønnsaker! Kun musikk, ikke tekst. Den finner du også i mange visebøker.


Barnesang i bryllup

Koselig barnesang som lærer barna om naturen og båtlivets gleder. Fint å synge mens dere er på båttur eller fisketur. Barna elsker å danse til denne!


Se min kjole Se min kjole er en tradisjonell barnesang som er populær den dag i dag. Jeg vet hvor mye hun la ned i den og den er så fin atte! I et stort bryllup hvor talene skal ha en viss rekkefølge, bør det være en toastmaster.


Denne skal helst være en lun, talefør person med sans for en god replikk. Guide til sanger og taler. Eksempler, tips og råd. Da var det overstått…:-) og igjen, takk for fantastisk god hjelp til tale, må bare si at det er utrolig behagelig å ha tilgang til din kompetanse og bistand i slike sammenhenger.


Heng opp sekken i passende høyde. Så er det bare å stille seg på en lang rekke. Husk å stå langt fra sekken - sett gjerne et merke i trygg avstand fra den som slår, slik at han eller hun ikke kommer i skade for å treffe dem som står i rekken bak. Hjertelig velkommen til Sjømannskirken i Kreuzberg.


Vi har ikke mange faste åpningstider, men tar i mot besøk stort sett når som helst. Send oss en melding eller ring på forhån så setter vi på kaffe og vafler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg