onsdag 23. september 2015

Kjøttdeig og pasta

For å unngå matsvinn og spare ti kan det være fint å ty til restemiddag. Men da er det viktig å sørge for at restene oppbevares riktig. De ferskeste innenriksnyhetene.


Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. Ha kjøttblandingen over i en gryte og tilsett hermetiske tomater. Dette er en god oppskrift på pastagrateng som blir middagsfavoritt for store og små.

Pastagrateng med kjøttdeig eller karbonadedeig passer ypperlig når det er mange rundt middagsbordet. Stek løken til den er blank. Stek kjøttdeig i smør og legg over i en kjele. Del soltørkede tomater i biter. Bland kjøttdeig , løk, tomater og hvitløk, og smak sausen godt til med krydder, pepper og salt.


Finhakk løk og sopp og la det surre med kjøttdeig og bacon noen minutter. Rør i karri, kajennepepper, salt og pepper og fløte. La stuingen koke sammen noen minutter.

Fres løk, gulerøtter og hvitløk i en panne på middels varme i 4-minutter eller til løken er gjennomsiktig. Ha oppi kjøttdeig og stek i 5-6minutter. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré og buljonterningen. Når sausen begynner å koke kan man skru ned varmen og tilsette krydder.


Familievennlig middagsfavoritt som du enkelt lager på under minutter. Fersk tagliatelle med fullkorn, og ferdig tomatsaus med ekstra grønnsaker. Både kjøttdeig og karbonadedeig kan brukes.


One pot pasta -prinsippet er at mange gode smaker får koke sammen til noe enda bedre. Altså, du har alle ingrediensene i en gryte, inkludert ukokt pasta , og lar det koke til pastaen er (nesten perfekt) kokt og væsken redusert til saus. Pastaen suger til seg smak underveis i kokingen og alt blir ferdig samtidig. Denne gryten er med deilig kjøttsaus. Oppskrift på mettende og god salat med blant annet kjøttdeig , pasta , og pesto.


Du kan også bruke karbonadedeig, svinekjøttdeig eller kyllingkjøttdeig. Senk varmen, og ha kjøttdeig , paprika og pastasaus i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i ca. Kok pastaen i godt saltet vann og sil av.


I en ildfast form, legg lagvis pasta , saus og kjøtt. Ha i kjøttdeig og stek på middels sterk varme til den får litt farge.

Rør inn pastaen i kjøttsausen og ha det i en ildfast form. Hell over hvit saus og revet ost og stek i ovnen i minutter, til osten er gyllen. Tilsett kjøttdeig og stek til kjøttet er gjennomstekt. Ha i hakkede tomater, buljong, tomatpuré og sukker og la det putre i 10–minutter.


Smak til med salt og pepper. Stek sjampinjongen i litt smør, salt og pepper. Bland sjampinjong og pasta sammen med kjøttsausen og strø finhakket basilikum over. Tilsett løk og hvitløk etter noen minutter og stek videre.


Soppen tilsettes mot slutten av steketiden. Bland creme fraiche og sennep i en bolle og rør godt. Tilsett creme fraiche-blandingen i kjøttdeigen og rør rundt. Noen ganger er det spagetti og kjøttdeig eller – kjøttboller, mens det andre ganger er lasagneplatene som slår følge med kjøttdeigen. Herlige kombinasjoner bruker det i grunn bestandig å bli.


Serveres med tagliatelle. Her har jeg lagd en skikkelig kjapp og supergod hverdagsmiddag med karbonadedeig, pastaskruer, seterrømme og brokkoli. Ha i tomatpuréen - surres lett i panna. Brun kjøttdeigen i olivenolje. Spaghetti royal dente!


Her har du en enkel pastarett som har favorittpotensiale blant prinser og prinsesser i alle aldere. Tomatsausen vendes inn i crème fraîche, som gjør den litt mildere, men fremdeles med masse god smak. Unger bruker å elske det og det er kjapt og greit å lage.


Det er lett å lage den tradisjonelle kjøttsausen både litt sunnere og litt mer smakfull ved å tilsette både gulrøtter og stangselleri skjært opp i små terninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg