onsdag 9. september 2015

Cape nordlandsbunad blå pris

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ta kontakt med oss i dag! Vil du sikre deg en alltid så varm og behagelig 17. Capen er svært praktisk å ha for den er både vindtett og vanntett noe bunaden ikke er.


Cape nordlandsbunad blå pris

Capen hos oss lages av svært proffesjonnele skreder og derfør garanterer vi en veldig høy kvalitet på varen. Sjalet er i mercerisert bomull med blå bunnfarge til blå buna og grønn bunnfarge til grønn bunad. Sjalet har samme type striper som på forkleet, med rutemønster som oppstår i hvert hjørne der stripene krysser hverandre, og frynser ytterst.


Sjalet skal brettes i snipp og brettes rundt skuldrene. Capen er laget for å være et godt alternativ for de som ønsker et matchende plagg å legge over bunaden når det blir kaldt, i stedet for en allværsjakke eller lignende. Ved kjøp av cape med annen spenne vil prisen kunne variere noe.


Cape nordlandsbunad blå pris

Sølvet som brukes er spesielt utformet til denne bunaden av gullsmed Rørvik i Mosjøen. Bunaden finnes i en blå og en grønn utgave. Capen finnes i blå ulldamask med svart for.


Lengden skal være ca. Ytterplagget til Trønderbunaden er basert på fem gamle caper som ble funnet på Trøndelag Folkemuseum og i Trøndelags tekstilsamlinger. Prisen inkluderer bunad med blått eller sort liv, bringeduk, forkle og håndbrodert skjorte. Belte, sølv, cape , underskjørt og sko kommer i tillegg. Vi har resultater for Blå nordlandsbunad til salgs til de beste prisene.


Cape nordlandsbunad blå pris

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Nordlandsbunad regnes som en av landets vakreste bunad. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør.


Mønsteret til livet er utarbeidet etter modell av en brudekjole fra Ravassåsen i Vefsn, og broderiet ble funnet på to stoffbiter fra Røyten i Vefsn. Kan tilpasses alle. Sølv og cape kan kjøpes i tillegg. Trygg bestilling på nett, kvalitetsgaranti, forsikret forsendelse og del gjerne opp betalingen over ett helt år! Inkluderert i prisen : Stakk og liv i klede ullstoff, forkle, sjal, veske.


Alle ullstoffer er levert av Gudbrandsdalen Uldvarefabrik. Skjorte og sølv kommer i tillegg. Livstidsgaranti mot produksjonsfeil. Handle bunad på nett?


Baby og barnebutikk på nett- og festdrakter til barn og voksne. Vi har barneklær, babyklær, dåpskjoler, festdrakter, bryllupsklær, slips og tversoversløyfer. Brodert og montert i Norge. Søljene fins i to varianter. Les gjerne mer om bestillingsprosessen under.


Cape nordlandsbunad blå pris

Filigransarbeid med gylt eller blankt løv, en stor og en liten. Det er fritt valg om en vil bruke en eller to søljer, men begge skal stå på skjorta. BUNADSØLV TIL NORDLANDSBUNAD GODKJENT AV BUNADSNEMDA LAGET I NORGE AV NORGES STØRSTE SØLVPRODUSENT: Fraktfritt ved forhåndsbetaling gjennom netterminalen i kassa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg