onsdag 9. september 2015

Hekle tubeskjerf

Stort utvalg av Varme Halser. Høy kvalitet til lav pris. La opp ca 1luftmasker. Lag luftmasker, og hekle staver ned i den første masken. Gjenta nå rekke til arbeidet måler ca.


Hekle tubeskjerf

Hekle nå endene sammen med fm. Klipp av og fest tråder. Hekla skjerf i freske farger, kjapt å lage, godt og varmt.


For ei tid siden fant jeg en blogg som hadde lagt ut ett helt fantastsik tubeskjerf , å nå. DENNE bloggen, det er hvertfall samme skjerfet og samme linken til oppskrift. Annonse: Retromasker.


Dette er Tine Solheims tredje bok, og denne gangen har hun funnet inspirasjon i gamle historiske mønstre. Her finner du 1hekle - og strikkeoppskrifter til kvinner, menn, barn og ungdom. Dette skjerfet var veldig enkelt å hekle , men jeg brukte litt tid på det da jeg ønsket å ha det langt. Totalt meter og centimeter ble skjerfet totalt.


Jeg likte veldig godt strukturen i skjerfet og kommer garantert til å hekle flere ting med denne strukturen. Eller tubeskjerf heiter det visst… Dersom fleire vil strikke slike skjerf som eg har gjort får de oppskrifta her. Here is the patterns f. Den må være så bred at det blir en fin spiss foran når du legger den rundt halsen.


Det behøves ikke å hekles inn knappehull, mønsteret er hullete nok. Velkommen til DROPS Design! Strikk et deilig tubeskjerf til årets alle kalde dager.


Tubeskjerfet er strikket i beigefarget Pure Sock-garn, men det finnes også andre vakre farger å velge mellom. Tubeskjerf i puffmønster - diagonalt mønster -Enkel hekling for nybegynnere abonnere:. Lær deg å hekle Bestemorruter på minutter! Princess0ra 154views. Jente på år fra Mandal.


Jeg har en sønn på år som også er av den kreative typen. Lyst å strikke skjerf eller sjal men trenger en god oppskrift for å komme i gang? Kanksje er du bare ut etter inspirasjon for nye arbeider? Jeg er også glad i oppussing og interiør. Jeg heter Hanne og liker å pusle med hobby.


Jeg scrapper, fotograferer, strikker, syr og hekler. Nordens Største Utvalg av Militærklær. Faste Lave Priser og Hurtig Frakt. Om du ønsker en mindre blomst, kan du begynne med luefargen innerst på blomsten, og hekle en annen farge ytterst.


Om du kun ønsker rader med kronblader, må du avslutte blomsteroppskriften etter 3. Garnpakke Tubeskjerf Chris Rød. Strikke eller hekle noe fint til nedsatt pris og spar penger. Tusen ideer for strikking, hekling og broderi. Nå har vi publisert en ny gratis strikkeoppskrift for dere!


Bloggen Strikk og tøys skrives og strikkes av Siri. Prøver innimellom å hekle. Har en sinnsykt tøff Singer symaskin kjøpt på loppis fordi den var så fin og lyseblå. Har til en hver tid omlag ti påbegynte prosjekt liggende rundt omkring.


Skjerf beskytter oss mot kulde og vin i tillegg til å gi ekstra stil og personlighet til antrekket. Se hele Lindex sitt utvalg og kjøp skjerf her. Jeg liker å sy, strikke, hekle , sy om ting, sy klær, lage gardiner om til kjoler for eksempel, perle, lime, og finne nye bruksområder til gamle ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg