onsdag 2. september 2015

Hvor mange timer er det i en dag

Digital timer med store og tydelig tall. Sier tydelig ifra når tiden er over. Hvor mange sekunder er det i en uke?


For å bruke konvertereren skriver du inn ønsket verdi i den tilhørende boksen. Klikk deretter med musen hvor.

Beregn dager fra en dato til en annen. Se hvor lenge det er igjen før deadline eller nøyaktig når de dagene er over. Dato-kalkulator: Legg til eller trekk fra dager.


Enter a date and time , then add or subtract any number of months, days, hours, or seconds. Kalkuler din alder i dager , år, minutter og sekunder. Fyll in din fødeslsdaton din og trykk Kalkuler, svarene vises automatisk. Her har vi oppsummert de viktigste reglene for deg.


Man kan avtale kortere alminnelig arbeidstid gjennom tariffavtale.

En avtale som mange har er 3timer per uke. Dersom ikke annet er avtalt, er det arbeidsmiljølovens paragraf 10-som bestemmer hvor mye du kan jobbe per dag , uke eller måned. For å telle antall sekunder i en time , må du telle til seksti ganger, og da får du.


Skattemessig så kan en føre kjørefradrag for 2dager i året. Hvis man kan dokumentere fraværet, vil det fraværet ikke telle med i den prosenten. Hvis du har over prosent fravær i et fag til 1. Skal begynne å jobbe. Lurer på hvor mange timer en vanlig arbeidsdag er ? Det samme gjelder for 2. Fulltid er 3timer i uka. Antall F3- dager avhenger av din konkrete turnus.


Arbeidstaker skal ha minst en pause dersom den daglige arbeidstiden overstiger fem og en halv time. Pausene skal til sammen være minst en halv time hvis den daglige arbeidstid er minst åtte timer. Men hvis du skal regne ut din egen timelønn så må du jo gå ut i fra det faktiske antallet timer du har jobbet. Jeg jobber timers uke, dvs 1timer i mnd.


Dersom du ikke har tariffavtale, er ditt arbeidsforhold regulert av arbeidsmiljøloven evt. Et årsverk avhenger med andre ord av yrket ditt.

I Norge jobber mange innenfor tariffestede arbeidsuker. De fleste har en arbeidsmengde på 3timer per uke, der uker i året er ferie. Husk at alle nettsider bruker forskjellig mengde data. Noen har mange bilder med mye tekst, mens andre har kortere saker med færre bilder. En grei huskeregel er at sider med mange bilder, videoer og illustrasjoner ofte drar mer data, mens nettsider som VG gjerne bruker færre megabyte.


Et døgn er den tid det tager for jorden at dreje så langt om sin akse, at solen står præcis samme sted over jorden næste dag. Dette er dog ikke helt korrekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg