fredag 11. september 2015

Besafe izi kid x2 isofix

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Stort utvalg av Besafe bilstoler. Se hele utvalget her og kjøp enkelt på nett! Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg med å ta de riktige valgene, basert på ditt behov.


Finn besafe izi kid xisofix.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bilbarnestolen ble tildelt høyeste score i både sidekollisjonstest og i frontkollisjonstesten. Setet er ment å fungere både som babysete (0-kg) og barnesete (9-kg). Skiller seg fra Xved at det er isofix -basert og at det kun brukes bakovervendt. Oppnådde hele poeng i Forbruker-rapportens store test.


Mange barneseter har den hendige ISOFIX -løsningen for montering i bilen. Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt!

Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix , samtlige av dem fra merker du kan stole på! On the parameter safety it received a remarkable 1. Beskrivning Testvinnare. På säkerhetsdelen av testet fick bilstolen det fantastiska betyget 1. I bilstoler fra BeSafe sitter ditt barn trygt og behagelig, bakovervendt eller fremovervendt. BeSafe fokuserer på at barn skal sitte bakovervendt så lenge som mulig, vi vet at dette er det sikreste!


HTS BeSafe anbefaler at barn sitter lengst mulig i bakovervendt bilbarnestol, helst til barnet er år. BeSafe bilstoler og babystoler har vunnet mange tester opp gjennom årene med sine innovative og trygge løsninger. Den norske familiebedriften prioriterer sikkerhet foran alt annet, og har de siste årene brukt betydelige ressurser på å utvikle og teste produktene. Siden den første bilbarnestolen ble utviklet av BeSafe har vi kontinuerlig utviklet gått flere skritt videre enn hva reglementene krever, og utfordret standardene for sikkerhet og skapt nye normer. Forbrukerrådet anbefaler den som beste småbarnstol festet med Isofix.


Reverso i-Size trekkes noe for at den tar for stor plass i bilen. Den er ellers brukervennlig og har lav risiko for feilmontering. BeSafe iZi Kid Xi-Size Bilstol, Premium Car Interior Black.


Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från BeSafe Bilbarnstolar till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.

Obecnie jest to zasadniczo ten sam fotelik co zwycięzca testów iZi Kid Xi-Size, podczas gdy jest zainstalowany tyłem do kierunku jazdy, oferując maksymalną ochronę, najwyższy komfort i użyteczność. Like bra gikk det ikke med den andre testede BeSafe -modellen, iZi Modular. I motsetning til iZi Kid X, er iZi Modular en såkalt kombi-stol, som også kan brukes fremovervendt. Til tross for at iZi Modular er en kombistol, er den sertifisert av svenske Plus Test.


Sehr sicherer Kindersitz, der nach ECE-R 1(„i-Size“) zugelassen ist und in dem Kinder bis m ausschließlich entgegen der Fahrtrichtung angeschnallt werden können. Der Sitz kann auf Sitzplätzen mit „i-Size. Discover besafe izi. Bogata oferta i atrakcyjne promocje.


Foteliki dla wszystkich grup wagowych i wzrostowych.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg