mandag 14. september 2015

Pbl lønn

Pbl lønn

Tariff, lønn og personal. Hva kan vi hjelpe deg med? I denne oversikten har vi samlet alle brev og informasjon som skal sendes ut. Denne avtalen gjelder for Deltas medlemmer som er ansatt i disse barnehagene. Hovedtillitsvalgte for hver av de organisasjoner som er part i denne avtale gis permisjon med lønn for å ivareta kontakten med PBL.


Hovedtillitsvalgt i forhold til eier som driver flere barnehager kan etter avtale med eier gis permisjon med lønn for å ivareta sine oppgaver. Finnes det ikke kalkulator for ditt område? Klikk her for å finne mer informasjon om din tariff. KS (Klikk for å gå tilbake til toppen av siden) Logg inn for å sammenligne lønn fra kommuner og fylkeskommuner.


Husk at det kan være lokalt avtalte tillegg du har krav på som ikke kommer frem i de sentrale lønnstabellene. Vi anbefaler at du setter deg inn i hovedtariffavtalen og andre avtaler som gjelder for din arbeidsplass. Her finner du det du trenger å vite om for eksempel tariff, lønnsoppgjør, tariffavtaler, pensjon. Lønnsøkningen ligger fra 11. Utdanningsforbundets medlemmer.


Pbl lønn

Vi hjelper din barnehage eller skole med å spare tid på det administrative. Slik at dere kan bruke enda mer tid på det aller viktigste. De fleste tariffområdene har bestemmelser om lokale lønnsforhandlinger.


I NHO-området er det en forutsetning at det skal avholdes lokale forhandlinger. Arbeidstaker har i gitte tilfeller lovfestet rett til permisjon. Permisjonen dekkes ofte helt eller delvis av ytelser fra NAV, enten direkte til arbeidstaker eller som refusjon til arbeidsgiver. I andre tilfeller plikter arbeidsgiver å dekke.


Pbl lønn

Avtalen gir medlemmene en sparesats til egen pensjon på prosent av lønnen sin. Det er det høyeste sparenivået som loven åpner for. Den enkelte vil kunne ta ut pensjon fleksibelt fra år, og kombinere arbeid og pensjon, ifølge udf.


I disse forhandlingene blir det avklart om lønnsoppgjøret skal følges opp med lokale forhandlinger i den enkelte virksomhet. I noen områder forhandles all lønn i sentrale forhandlinger, mens andre steder forhandles det meste av lønna lokalt. Forhandlingene i NHO startet allerede 11. Lønn og pensjon Lønns- og pensjonsytelsene i private og kommunale barnehager er ofte tema i den offentlige debatten.


Pbl lønn

Her kan du blant annet lese mer om de viktigste tariffavtalene som gjelder for flest ansatte i sektoren. Lønnstabell gjeldende fra 1. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn. Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. Det er også forskjeller mellom statlige, kommunale og private virksomheter.


Dette gjelder blant annet besøk til lege, tannlege, fysioterapeut, kiropraktor mv. Ved noen arbeidsplasser dekkes slike besøk innen en gitt tidsramme uten fratrekk i lønn. Ved andre arbeidsplasser kan man bli trukket i lønn.


PBL består av om lag 27.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg