tirsdag 22. september 2015

Feriepenger kalkulator 2019

Hvor mange prosent er feriepengene på? Merethe Berggaard svarer. Jobbsikkerhet og lønnsvekst. DU et Supergavekort på 7kroner.


Hvis ikke kan du lese mer i dette blogginnlegget om beregning av feriepenger. Har du spørsmål eller andre kommentarer til kalkulatoren , send en epost til ansvarlig for utvikling av kalkulatoren Rune Pedersen. Om feriepengekalkulatoren. På årets siste lønnsslipp finner du det totale feriepengegrunnlaget i et eget felt.


For de fleste arbeidstakere betyr juni utbetaling av feriepenger , samtidig som arbeidsgiver trekker lønn for hele årets ferie. Nedenfor har vi laget en kalkulator , som hjelper deg med å beregne hva feriepengeutbetalingen blir, basert på feriepengegrunnlaget fra i fjor og lønnstrekk for ferien i år. Beregningene er laget etter beste evne, men kan inneholde feil.


Kalkulatoren er skrevet i JavaScript. Ved feil, les her, eller send en mail til DinSide. Ny versjon av Norges mest oppdaterte bompengekalkulator. Nå med ferjepriser og alternative ruter.


En arbeidstaker som ikke var ansatt året før, vil ha rett til ferie, men da uten feriepenger fra nåværende arbeidsgiver. Som arbeidsgiver må du beregne og sette av feriepenger av lønn i regnskapet ditt. Med bompengekalkulatoren vår vil du enkelt finne ut hva det vil koste for deg når det kommer nye bomstasjoner og takster 1. Ikke alle utbetalinger inngår i beregningen. Det skal for eksempel ikke beregnes feriepenger av utbetalinger som gjelder reiseutgifter, losji, feriepenger som er utbetalt i opptjeningsåret, eller andel av nettoutbytte. Det skal beregnes feriepenger av bonus og provisjonsbasert lønn når dette vederlaget er et resultat av personlig.


Hvordan beregner man feriepenger. Foreslår nye endringer. For personer over 60år legges det til prosentpoeng på feriepengesatsen. Feriepenger beregnes med 1 av feriepengegrunnlaget. Noen har allerede fått dem på konto, mens andre får dem snart.


Du har ikke rett på lønn når du tar ferie, i stedet har vi en ordning i Norge hvor du har rett på feriepenger som kompenserer for lønns bortfallet. Kari Nordmann blir syk 7. Sykepengene skal derfor beregnes etter nye regler. Ola Nordmann skal ha sykepenger fra 28. Det vil si at dersom du var student hele fjoråret og begynte å jobbe 1. I slike tilfeller kan ikke arbeidsgiver pålegge deg å ta ut ferie.


Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Etter ferieloven har du rett på virkedager ferie hvert år. Lørdag regnes som virkedag etter loven.


Arbeidstakere som fyller år i løpet av ferieåret har krav på én uke ekstra ferie. I tillegg til feriedagene etter ferieloven har mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg