mandag 28. september 2015

Bilderemse

Søte små bilderemser er akkurat det, en liten remse med søte små bilder. Like sjarmerende som de du fikk i passbildeautomatene med kjæresten! Send oss deres fine bilder så lager vi et morsomt og personlig kort til deres gjester.


Etter bestilling, vil vi ta kontakt med deg for å få oversendt bildene du ønsker å bruke på kortet. Nydelig bilderemse. Perfekt for å forevige gode minner.

Bursdagsfesten Red party eller White party Glam og glitter. Morsomme effekter som tar festen till nye. Det er et dobbelt kort i tykt naturhvitt kvalitetspapir.


Dette kortet gir et meget eksklusivt uttrykk og du kjenner struktur i papiret. Dette er kortet for deg som vil ha ”det lille ekstra”. Størrelse på kortet er 140x1mm. Våre julekort ble best i test i TVHjelper deg 24.


Vi lager også trykte kort, fotobok, collage, retrobilder, bilderemse mm.

Julekort og kalender kan du bestille på kiosk i butikken, fra nettsiden eller vår app. For henting i butikk velger du Elite Foto Odden når du fullfører bestillingen på nett eller app. Vi sender deg SMS når ordren er ferdig. I etg har vi Fotobaren på besøk fra kl.


Vi gleder oss til å se deg! Wow, det er sikkert bra lyd i dem ja. Jeg er veldig, veldig glad i musikk, men er nok ikke en lydentusiast.


Har et stereoanlegg som vel er over år nå, og kostet vel 2-tusen i sin tid. Vi markerer vårt 25-års jubileum under Designers Saturday 5. Kom hjelp oss feire sammen med oss, Blå Station, Andreu Worl Zero og Morgana! Vi serverer Jeffrey sine berømte brownies og mini-cupcakes.


Det blir bobler i glassene både med og uten alkohol. Elitefoto finner du på torget i 1. JULEKALENDER - LUKE #127873;#127876;#127877;#127995; Morgendagens luke er Bilderemse til kun 1- #129303; Her kan du leke deg med mobilbildene dine og sette sammen fine minner i flere design. Nyhet Bilderemse Alle bumbags fra Don Donna- (bestilling i butikk)- Utvalgte vesker fra Don Donna- Hele butikken-. Gjelder ikke Holzweiler, Les Deux, Tommy Hilfiger.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Det trenger ikke å være noe stort og dyrt. Hva med en kopp, nøkkelring eller en artig bilderemse å henge på kjøleskapet? Ved å gi bort noe gratis skaper du gode assosiasjoner til din merkevare.


Ha din bedrifts identitet og logo på det du gir bort. Det vil føre til at flere ser dette, og eieren av gjenstanden ser det gjentatte ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg