onsdag 16. september 2015

Rusta gardiner

Rusta gardiner

Gardiner för alla rum. Välj dina gardiner efter rum och behov. Textilier bidrar till att skapa en ombonad känsla och förstärker din personliga inredningsstil. Med gardiner kan du reglera ljusinsläppet och skapa den stämning du önskar. Rädda nattsömnen med mörkläggande rullgardiner eller släpp in ljuset med korta gardinkappor.


Rusta gardiner

Velg gardiner etter rom og behov. Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Redd nattesøvnen med lystette rullegardiner, eller slipp inn lyset med korte gardinkapper. Gjør hjemmet ditt klart for julen med vakre julegardiner.


Juletekstiler gjør hjemmet koselig og øker samtidig julestemningen. Ved å bytte gardiner til jul skaper du raskt forandring og slipper inn julestemningen. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


Til deg som vil forandre litt hjemme med enkle midler, har vi et bredt utvalg av maling, gulv og tapeter. Förändra med textilier. Låt gardiner , kuddar och plädar hjälpa dig att skapa en ombonad känsla hemma!


På Rusta har vi textilier i mängder av färger och kvaliteter, från dukar, dynor och rullgardiner till påslakan, täcken och överkast. Rusta - Nesten alt til hjemmet, til overraskende lave priser! Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet. Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. At vinduer, dagslys og utsikt er viktig i norske hjem, er noe de fleste er enige om.


Rusta gardiner

Hvilke gardiner man skal velge, og hvordan man kan balansere estetiske og praktiske hensyn, kan derimot være langt vanskeligere å avgjøre. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her.


Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Rustas julesortiment gir stjerner i øynene til både barn og voksne! Opplyste og fantasifulle byer i miniatyr, morsomme julegensere, en togbane til å ha under juletreet og nissedører i miniatyr setter stemningen for en leken julefeiring. Flott gardin i blank cordfløyel.


Rusta gardiner

Dette gir deg flere muligheter å henge opp gardinen på. Du kan enten bruke ringer og kroker, tre gardinen direkte på stangen gjennom løpegangen eller benytte de skjulte hempene som kanal. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter.


Rusta har stort utvalg av produkter både til hjemmets ute- og inne miljøer. Sesongvarer, innredning, DIY (Do It Yourself) og forbruk. Sortimentet er med andre ord bredt og har fokus på livet i hjemmet.


FÄRDIGSYDDA GARDINER FÖR ALLA BEHOV. På JYSK har vi ett stort urval av färdigsydda gardiner i olika färger, mönster och tyger. Våra färdiga gardiner är en enkel lösning när hemmet behöver en uppdatering.


Vårt sortiment består av mörkläggningsgardiner, panelgardiner och gardiner i tjockt och tunt tyg i olika mått. Riktige gardiner kan gjøre mye for et rom. Enten du har behov for å mørklegge et soverom med lystette blendingsgardiner eller du ønsker å sette prikken over i-en i stua med flere lag lekre gardiner , har vi et rikt utvalg gardiner.


Ferdigsydde gardiner. Hos oss finner du ferdigsydde gardiner som passer perfekt til ditt hjem, klare til å henge rett opp. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner.


Vi har et bredt utvalg av ferdigsydde gardiner. Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg