mandag 7. september 2015

Pizza med kjøttdeig og pepperoni

Pizza med skinke og ost, med jalapeños og sterk tacosaus for en ekstra piff. Pepperoni på pizzaen er manges favoritt. Her er en enkel oppskrift med få ingredienser, på en god og smakfull pizza. Det må jeg lage en dag! Nå spiser vi bare tynn og sprø og supergod pizza med de lekrekste ting på toppen (anbefaler Lofthus- pizza med reinsdyr og granateple for alle som bor i Oslo!) men en gang var det jo bare en pizza , og det var denne.


Slik lager du pizza i langpanne med kjøttdeig og løk.

Bland mel, salt og sukker i en bakebolle. Tilsett lunkent vann (heller kaldt enn varmt) og olje. Brun kjøttdeig i olje på sterk varme i to omganger. Ha kjøttdeigen tilbake i stekepannen. Tilsett hakket løk, hvitløk, tomatpuré, hermetiske tomater og vann.


La sausen småkoke i ca. Smak til med salt, pepper og basilikum. Ha den over på en bakepapirkledd langpanne og fordel kjøttsausen.


Pizza er deilig kosemat, og denne er en tidløs klassiker med hjemmelaget fyll av tomatsaus, kjøttdeig og basilikum.

Hva smaker bedre enn en skikkelig cheesy pepperonipizza? Prøv denne oppskriften på hjemmelaget pizza med smaksrik pizzasaus, tynn bunn, skivet champignon og krydret pepperoni. En amerikansk klassiker! Kjøttdeig Løk 520g Stabburet.


Vis innlegget for mer. Ta en kikk og finn din favoritt. Maten henter du selv eller vi leverer den til deg, innen kort tid. Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag.


Hundrevis av forskjellige restauranter. Pizza er superpopulært her hjemme, og juniors favoritt for tiden er pizza med pepperoni. Her kommer i alle fall oppskriften.


Som PB-venn får du spesialtilbu beskjed om smakfulle nyheter, og vi spanderer hver 10. Meld deg på vårt nyhetsbrev eller aktiver pushvarsel i appen. Så lett er det å være PB-venn. Du kan betale med mobilterminal Åpningstider Mandag - torsdag 14.


Stek kjøttdeig sammen med hvitløk, salt, pepper og oregano. Stek oppskåret paprika sammen med kjøttdeigen etterhvert for å få en søtere paprikasmak. Smør det hele ut over deigen, og spre på krydder, pepperoni , ananas og ost.


Stek på 2grader midt i ovenen, i ca.

Plukk fra menyen til Lazio Pizza i Bergen og bestill din takeaway på nett - lett som en plett! HUSETS SPECIAL 19-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg