torsdag 22. november 2018

Åpningstider sverige påsken 2019

Book hotell i Sverige. Stort utvalg og lave priser. Gratis avbestilling! Finn den perfekte bilferie i Sverige med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!


Åpningstider sverige påsken 2019

Kristi Himmelfart og pinse gjelder vanlige åpningstider. Kveldsåpent 1-Juli: 9-22. Nordby Supermarket er en del av Nordby Shoppingcenter – et av Nordens største kjøpesentre med 1butikker.


Denne nettsiden bruker cookies dersom du i nettleseren har akseptert dette. Les mer om hvilke cookies som brukes på denne nettsiden. Børsenes åpningstider i USA og Canada.


De amerikanske og kanadiske børsene holder åpent på skjærtorsdag og 2. Det meste er stengt i Sverige på midtsommerdagen, julaften (22) , 1. Dette gjelder butikker, banker, museum og restauranter. Resten av året gjelder søndagens åpningstider for offentlige fridager. Noen få restauranter holder stengt på søndager og offentlige fridager. Jens Nordahl i Vinmonopolet anbefaler dessuten å sjekke åpningstider på det enkelte vinmonopol på deres nettsider, eller i appen til Vinmonopolet.


Handler du alkohol i Sverige i forbindelse med julen, lønner det seg å sjekke åpningstidene også der. Oversikt over skoleferiene samt første og siste skoledag. Kristi himmelfartsdag er torsdag dager etter påske. De fleste land har normal arbeidsdag, men i noen andre land er det en offentlig fridag. Når er vinterferien?


Åpningstider sverige påsken 2019

Tradisjonelt er det i påsken stor valfart av nordmenn over til Sverige for shopping og andre hyggelige opplevelser. ALLE påskedager sjekk de ulike kjøpesentrene og deres hjemmesider. Også vanlige butikker i tillegg til dagligvarebutikkene har åpent der alle dager i påsken. Se svenske helligdage (religiøse fridage) og andre fridage på linje med søndage.


Midsommer, nationaldagen og trettondagen er helligdage, der er specielle for Sverige. Omvendt er dele af Påsken og Pinsen hverdag i Sverige. Se samtlige svenske helligdage her på siden.


Den tradisjonelle påsken består av velfylte påskeegg og lange skiturer med appelsin og Kvikk Lunsj. Her finner du viktig informasjon for betalingsfrister og åpningstider i påsken. Hvilken uke er det?


Prisendringer kan forekomme i løpet av året. Vi har også utskriftsvennlige prislister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg