torsdag 1. november 2018

Vegetarisk ukemeny

Vegetarisk ukemeny

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer som smaker fantastisk. Det er enkelt å planlegge en meny for en hel uke om man bare setter seg ned og lager en plan og en handleliste. Vegetarianer eller ei – det finnes en mengde gode og varierte retter uten kjøtt og fisk. I ukemenyen vegetarisk uke finner du noen av mine vegetariske favoritter.


Mine vegetariske retter inneholder stort sett egg eller melkeprodukter, og passer derfor ikke for vegansk kosthold. This site uses cookies to give you the best experience. If you continue to use our service you agree with the use of such Cookies. Ukemeny : Sju enkle pizza-varianter En ukemeny med bare pizza er et studentkosthold verdig.


Disse er i tillegg høvelig sunne og tar under en halvtime å lage. Middag på under minutter I denne ukesmenyen fra Studentkokeboka finner du retter som alle kan lages på under minutter. Hver ukemeny vil ha et tema, som vil variere fra gang til gang. Ut fra dette vil jeg velge ut noen retter fra arkivet, hvor jeg også tenker på gjenbruk av ingredienser fra dag til dag.


I utgangspunktet blir det fem middagsretter, én type bakst og én søtsak i uka, men av og til kan det også bli en festmeny i stedet for ukemeny. På julaften skal man gjennom en del mat! Fordelen med julemiddagen er at den ofte består av mange ulike typer tilbehør, da er det lett å legge til et vegetarisk alternativ til hovedrett og dele det samme tilbehøret som de andre spiser. Vi har laget en liste over noen retter som kan passe til de ulike måltidene i løpet av julaften. Lurer du på hva du skal ha til middag?


Det å følge en ukemeny er både smart og inspirerende! Av Vilje Bech, forfatter av Den norske vegankokeboken) Det å planlegge ut i fra ukemenyer er ikke bare økonomisk, men også i mange tilfeller sunnere, bedre og mer inspirerende! Vegetarmat har blitt en klar trend og mulighetene for smakfulle vegetarmåltider er mange.


Bruk bønner, linser, sopp og nøtter for å lage gode erstatninger for eksempel kjøttdeig, eller kjøp vegetarprodukter. Her har vi samlet våre oppskrifter til frokost, lunsj, våre middagstips og tilbehør. Ny ukemeny med varierte middagstips hver uke. Du får inspirasjon, enten du vil ha en middag som er rask, sunn, barnevennlig eller tradisjonsmat. God mat kan likså godt lages av vegetabilske råvarer.


Vi valgte å teste vegetariske produkter ment å etterligne produkter av kjøtt. Jeg har ikke spist kjøtt på litt over år, og familien min skjønner ikke hvorfor jeg gidder. Ukemeny : Passe sunt og raskt I denne menyen finner du syv middagsforslag som er satt sammen med tanke på relativt raske, sunne middager som passer godt i hverdagen!


Vegetarisk ukemeny

For å gi dem en smak av et vegetarisk liv, lager jeg et oppskriftshefte fra forskjellige steder på nettet, og lager vegetarmiddag dager i uken! Vi har satt sammen en smakfull og god ukesmeny til deg som inneholder både vegetar-, fisk- og kjøttretter. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Nå har vi satt opp en ukemeny med sunne middagstips for deg.


Vegetarisk ukemeny

Når ukens middager er planlagtnbsp;sparer du ikke bare tid og penger, men trolig kalorier også. Handle matvarer på nett og få MENY-kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg