onsdag 31. oktober 2018

Frosne jordbær oppskrifter

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg.


La våre oppskrifter inspirere deg!

Hva vil du lage idag? Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Bruker du frosne jordbær , la de tine i romtemperatur. Spar på jordbærsaften fra de tinte bærene. Hvis du vil pynte med noen jordbær på toppen av fromasjen, kan du legge til side noen av de tinte jordbærene og litt av jordbærsaften (alternativt bruker du alle jordbærene og saften i selve fromasjen).


Disse lekre yoghurtbarene med knasende pistasjnøtter og friske jordbær er laget av The Healthier Cook, og tar kun ti minutter å lage. I oppskriften er det brukt honning som søtning, men du kan fint bruke andre former for søtning.

Behold stilkene på jordbærene. Hold hvert jordbær opp ved å ta tak i stilken og dypp dem i Alpro Vanilje. Frys dem igjen i en time. Servér de frosne bærene. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Sorbet er noe av det enkleste og beste du kan lage!


Du kan benytte frukt, bær eller urter, etter smak og behag. Alle typer bær kan brukes. På bildet er det bringebær. Mos de fryste bærene i foodprocessor. Tilsett 2-ss sukker per liter hvis bærene er fryst uten.


Del bananen i biter og ha oppi blenderen sammen med friske eller fryste jordbær og appelsinjuice. Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass. Lag jordbærsaus ved å koke opp vann og sukker til sukkerlake.

Splitt vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene. Ha frø og resten av vaniljestangen i sukkerlaken, og sett til avkjøling. Tilsett jordbærene og la blandingen stå og trekke litt (til bærene er opptinte hvis du benytter frosne bær). Denne iskaken kommer til å bli en av dine favorittdesserter. Søt, fyldig og god.


På den måten har du alltid noe godt å by på. Et sunnere alternativ! Nøkkelhullsmerket forteller deg at varen inneholder mer fiber og fullkorn, eller mindre mettet fett, sukker og salt enn andre varer i samme kategori.


Du er her: Dessert › Jordbærgrød – nem opskrift lavet med frosne jordbær Jordbærgrød er en dansk klassiker, og den er både nem og hurtig at lave. Her har jeg lavet den med frosne bær, så du også kan få jordbærgrød om vinteren. Her finner du en lekker oppskrift på Jordbærsyltetøy med fryste bær. Grapefrukt, jordbær og sitron gjør denne smoothien frisk og god.


Hvis du vil ha en annen konsistens kan du bruke lett frosne jordbær eller 1-dl brus i stedet for is. Iskaffe har blitt en populær drikk på varme sommerdager. Men kaffe kan også smake godt i en smoothie. Har du forsøkt å dekke en klassisk ostekake med rød gelé og masse bringebær og jordbær ? Det blir en aldeles nydelig kake!


Kaken passer utrolig godt nå til de kommende festdagene i mai, men også ellers på året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg