onsdag 31. oktober 2018

Indrefilet av svin

Få inspirasjon og lag en god middag til hele familien. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Enkelt men veldig godt.


Våre produkter inneholder kun norsk kjøtt fra kvalitetssikrede gårdsbruk. Denne viser deg når maten er ferdig. Indrefilet av svin egner seg godt til å steke hel i ett stort stykke, eller som biffer.


Helstekt svinefilet med soppsaus smaker fantastisk. Krydre kjøttet med spennende krydder og ha godt tilbehør ved siden av. Brun indrefilet av svin raskt i en panne. Beregn minutter hvis du vil ha rosa kjerne (°C), og ca.


Indrefilet av svin

La fileten hvile i minst minutter før den skjæres i skiver. Her gjelder den samme kjernetemperaturen som over. Når rotfruktene er ferdige, hell av vann og tilsett finhakket sjalottløk, persille og litt salt. La kjøttet hvile min etter steketid på en fjøl før du skjærer det i tykke skiver og server med myke rotgrønnsaker og kremet estragonsaus.


Gni fileten inn med salt og pepper og brun den raskt på alle sider. Ta fileten opp av panna og legg den over i et ildfast fat. Tidsbruk minutter. Legg oppskrift i handlelapp. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter.


Sett stekeovnen på 1grader. Del svinefileten på langs nesten tvers i gjennom, og legg kremosten og litt friske urter inni åpningen. Surr bacon tett rundt hele fileten, og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere. Svinekjøtt er godt med chorizo, prøv retten med fyll av fersk basilikum, ost og grillet paprika.


Server med grønnsaksform. Prøv retten med fyll av fersk basilikum, ost og grillet paprika. Det sjyer til – og godt er det! Del hvitløksfeddene på midten. Varm en stekepanne med olje og smør.


Indrefilet av svin

Skjær opp ytrefileten i skiver. Stek kjøttet på middels varme sammen med hvitløksbitene til det har fått en fin og gyllen farge. I dagens oppskrift bruker vi ytrefilet av svin , men du kan like godt velge indrefilet. Bare følg oppskriften, så blir resultatet som på bildet.


Vask potetene godt og skjær dem i tynne skiver gjerne med en ostehøvel som du bøyer litt oppover for da blir skivene litt tykkere. Stek potetene i litt olje på høy varme i ca. Salte og pepre godt, legg de deretter i en ildfast form i ovnen på 1grader i - min.


Indrefilet av svin

En saftig indrefilet av svin og grønnsaker gratinert med mozzarella – det høres ut som søndagsmiddagen er i boks. Husk at kjøttet også trenger en middagshvil før det serveres. Timianmarinert indrefilet av svin Er du usikker på hva du skal ha til middag i helgen?


Marinaden er utrolig rask og lett å lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg