tirsdag 30. oktober 2018

Bursdagskort mann

Da har du kommet til riktig sted. Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til den som har bursdag.


Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen. Morsomme sitater til bruk på f. Da var det fredag igjen.

Ukene går sååå fort. I dag skal jeg vise fram et bursdagskort til en mann. Jeg har flettet bakgrun. Nok et bursdagskort fra denne kanten.


Til en mann , og det er det vanskeligste jeg vet å lage. Liker bedre masse blomster, blonder og stæ. En mann på seksti har tilbrakt tyve år i sengen og mer enn tre år med å spise. Du vet du er seksti år når du får bursdagskort fra kiropraktoren din!


En diplomat er en mann som alltid husker en kvinnes fødselsdag – og glemmer hennes alder.

Robert Lee Frost Den beste måten å huske din kones fødselsdag er å glemme den en gang. Cabell SMÅ ORD UTEN KJENT OPPHAVSMANN: Du vet du holder på å bli gammel når lysene koster mer enn kaken! Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Har en stor samling med gratis bursdagskort som kan printes ut.


Krever registrering) Besøk siden: bluemountain. Fullstendig gratis nett-tjeneste med stort utvalg av både gratulasjons- og innbydelseskort. Etter jeg selv har opplevd å glemme å kjøpe bursdagskort til barna når de skal i selskap og sittet febrilsk på nettet etter å finne noe som jeg kan printe ut i siste liten - uten hell. Vel, etter å ha prøvd diverse programmer ble dette til en lek og hobby. Så nå håper jeg du har printeren klar!


Lag personlige bursdagskort med egne bilder og tekst! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Først i Norge med sølvtrykk.


Ingen ekstra kostnad ved eksklusive trykk. En friluftsmann fyller år og jeg skulle laget et kort. Vet ikke hvordan dere gjør når dere får en bestilling, men jeg prøver å få med 1-ting som er nevnt om jubilanten på en eller annen måte i kortet.


Symbolikk er jeg også litt glad i. Leveres i cellofankonvolutt.

Bursdagskort i vintagestil til mann. I dag har jeg jeg et bursdagskort til en mann å vise fram. Blir med på disse utfordringene: - The Sisterhood of Cra. I dette innlegget skal jeg skrive hvordan jeg laget ett kort til en mann , ja helt riktig en mann , som netopp fylte år ! Så ble det et maritimt kort til mannen i huset. Bare brukt hvit og blå brazill her.


Har embosset det blå arket for å få litt. Brukt beige bazzill som base. Mønsterark er Prima Engraver. Bildet er fra Kort og godt. Kom over siden din ang gratis bursdagskort man kan printe.


The secret of staying young is to live honestly, eat slowly, and lie about your age.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg