tirsdag 2. oktober 2018

Lerret 100x150

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Inkluderer gratis oppheng. Det er både morsomt og enkelt å lage lerret på nett. Lag din lerret her!


Alltid lave priser, kjøp uten konto!

Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker!


Kjøp LERRET BOMULL 3D CANVA 100X1på nett. Lerret i kunstnerkvalitet, medium struktur. Blindramme standard type B. Bredde rull: 1cm.


Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller.

I Kunstnerbutikken kan du også bestille levering hjem til deg, og på strekningen Drammen - Oslo, Drammen - Tønsberg og Drammen - Notodden kan vi levere med budbil. Med disse beslagene sikrer du at bildet er montert i alle hjørner. Dette kan være viktig ved store lerret , og der temperaturforskjeller og luftfuktighet kan påvirke vridning av treverket. Universalgrunnet for maling med olje-, akryl og temperamaling. Ferdig oppspent lerret i meget god kvalitet.


Frakt blir etterfakturert! Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle.


Ditt personlige bilde blir et fantastisk kunstverk til hjemmet når det trykkes på et lerret , og blir spent opp på en kileramme av tre. Velg akkurat det formatet som passer deg best. Noen bilder er bare for fine til å ligge på Instagram, eller i verste fall i en mappe på en gammel harddisk. Bruk de vakre bildene fra den siste ferien, familiebilder der dere alle sprudler av glede, eller det romantiske fotografiet av deg og den du elsker, og skap et kunstverk som du kan nyte synet av hver dag. Hos smartphoto finner du et stort utvalg produkter som hjelper deg med å. Veggbilder Velg blant mange forskjellige materialer å få dine bilder printet på.


Bildene printes på høykvalitets materialer og dette er en ypperlig måte å forevige dine beste bilder på, og dekorere hjemmet med.

Olje på lerret 100x150. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Selges da det ikke passet inn.


Har du enda ikke bestemt deg for hvilket av bildene dine som du vil trykke på et lerret , så skal du bare prøve deg frem. Med et flott, kreativt og personlig bilde på et lerret gir du stua de et nytt og unikt kunstverk med en helt spesiell individualitet. Prisen for fotolerreter løper fra 1kr. Papir, kartong og lerret.


Tegneblokker og ark. Se galleriets åpningstider HER. Galleri EKG i Hamar - Tar pulsen på kunsten. Nettbutikken er alltid åpent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg