onsdag 10. oktober 2018

Innendørs badeland europa

Innendørs badeland europa

Overnatting slik du vil har det! Gratis avbestilling! Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark.


Les mer og bestill her! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Besøk et av våre fem ferieparkers badeland. Parken kan også tilby trivelige hytter for overnatting på området.


Kun seks mil sør for Berlin ligger verdens største innendørs regnskog og badeland. Her finner du Tyskland største vannrutsjebane som rager over bakken. Anlegget har egen spa-avdeling for den som vill slappe av.


Innendørs badeland europa

Voksne betaler 3euro og barn mellom 4-betaler 2euro. Har du dermimot bursdag, kommer du inn gratis! Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere. De adrenalinsøkende bør teste skliene X-tube og Black Steel Hole, tipser hun.


Bølgebasseng, kanaler, brede og smale sklier, og noen av de tøffeste skliene i Skandinavia finner du i Sverige. I Sverige finner du blant annet skandinavias største vannpark, et innendørs actionbad over åtte etasjer og komplette aktivitetsparker. Badeland er moro for hele familien. Ta med barna på en dag fylt med action og morsomme.


Hva med å overnatte på et familiehotell i samme slengen? Vi har funnet de beste innendørs badelandene i Norge. Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre. Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år. Skal du ha tak i ett av våre badeland - bruk listen over de ulike badelandene og finn kontakt info der.


Tropical Island er Europas største badeland , som breder sig over mere end 65. Kun en time fra Berlin, møter du en tropisk verden på hele 6 0m i verdens største innendørs badeland ! Du kan utforske den store regnskogen som dekker et område på 10. Regnvær og sommerferie i Danmark – fortvil ikke. Det er massevis innendørs av moro og bademuligheter å finne. JYLLAND The Reef Tropisk vannland med palmer, klipper, regnskog, gekkoer og fuglekvitter.


Innendørs badeland europa

Aquarama Bad består både av badeland , spa, idrettsbasseng og stupetårn. I tillegg byr de på klatrebasseng, tre vannsklier og ikke minst Sørlandets eneste innendørs surfebølge, AquaSurf. Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre. Med grader i alle bassengene – inne som ute – er dette et ypperlig alternativ for deg som vil få roser i kinnene mens kroppen varmes under vannoverflaten. Aquarama bad er Sørlandets største innendørs badeland og spa.


Badet har bassenger og attraksjoner for hele familien. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Våre to største innendørs sklier er hele 1meter og meter lange.


Vann- og fornøyelsesparker i Sverige: Se anmeldelser og bilder av vann- og fornøyelsesparker i Sverige, Europa på TripAdvisor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg