torsdag 4. oktober 2018

Badeland tønsberg

Stort utvalg hotell med badeland. Se bilder, les kundeomtale og book! Gratis avbestilling! Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken.

Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her! Active Cabin Hotel, Nøtterøy. Alltid lave priser! Her finner du blant annet tre vannsklier, den lenste er meter lang!


Vannskliebygget er totalrenovert og hele badeanlegget har nytt klima- og avfukteranlegg. Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre. Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år.

Badeland medlemskap for barn under år! Offisiell reiseguide for Tønsberg , Nøtterøy og Tjøme, med informasjon om overnatting, aktiviteter, attraksjoner og arrangement. Husk å ta med badetøy til både store og små!


Våre badevakter har minimum to grunnleggende HLR og førstehjelpskurs i året, og området er videoovervåket. Det er alltid minst to badeverter på vakt i anlegget. Det er viktig at du som gjest, gjør din del for og unngå ulykker. Velkommen til en kald og magisk reise i tid! Her kan du lese programmet for årets middelalderdager på Revetal.


Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Våre to største innendørs sklier er hele 1meter og meter lange. Her gjør vi negleforlengelse med titan, deilige ansiktsbehandlinger, gode massasjer, vipper og bryn, fotpleie, og voksing med mer! La oss ta vare på deg. Vi holder til i helt nye moderne lokaler på Jarlsberg travbane.


Her tilbyr vi enda flere tjenester under samme tak: Salg, verkste lakk og karosseri, samt dekkhotell. Sørlandet har ikke ett, ikke to, men tre badeland på denne listen. Sørlandsbadet er Norges sydligste badeland med både inne og ute anlegg.


Innendørsanlegget er åpent året rundt med mange morsomme muligheter.

Det er både barnebasseng for de aller minste, samt bølgebasseng og boblebad for de eldre. Kartportalen inneholder basis kart og mange typer temakart. Det er en egen modul for arealplaner som gir oversikt over planprosess, status og plandokumenter.


Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Vi er et kontantfritt hotell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg