mandag 1. oktober 2018

Canesten krem i skjeden

Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud.


Få konkurranser, tilbud og råd.

Registrer deg i dag! Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Rask leveranse og stort utvalg.


Opptjen BonusCash og spar opp til. Et stort utvalg av ansiktspleie, hårpleie, parfyme, dufter og mye mer til kvinner og menn. Canesten vaginaltabletter kombinasjonspakning.


En kombinasjonspakke for deg som ønsker eller har blitt anbefalt en lengre behandlingsperiode.

Den inneholder stykker vaginaltabletter som behandler sopp på innsiden av skjeden og krem som tar hand om den ytre infeksjonen. Ved soppinfeksjoner blir vanligvis både skjeden og de ytre kjønnsorganene angrepet. Kremen er luktfri og misfarger ikke undertøyet.


Kan også forskrives av lege ved andre typer hudinfeksjoner som skyldes sopp på hender, kropp og i hudfolder. Vanligvis er både skjeden og ytre kjønnsorganer angrepet, så du bør behandle begge områder. Dosering Ved vulvovaginale infeksjoner og vulvitt: Skjeden og ytre kjønnsorganer angripes vanligvis samtidig.


Vaginitt behandles intravaginalt med vaginaltabletter eller vaginalkapsler, vulvitt utvortes med krem. Vaginaltabletten føres inn i skjeden som engangsdose om kvelden. Ofte er både skjeden og ytre kjønnsorganer angrepet, og begge områder bør behandles. Alle disse produktene behandler infeksjonen, men ulike mennesker foretrekker ulike behandlingsalternativer. De fleste får infeksjonen både i og utenfor skjeden.


Soppinfeksjon i underlivet er den allmenne betegnelsen på en vanlig forekommende gjærsoppinfeksjon i skjeden. Den medisinske termen er vaginal candidose. En soppinfeksjon i underlivet kan utvikles ved nedsatt immunforsvar eller når de gunstige bakteriene i skjeden ikke klarer å kontrollere soppen Candida albicans. Vagitorien føres inn i skjeden om kvelden, og kremen smøres rundt skjedeåpningen 2-ganger daglig i 1-uker. Du kan velge mellovaginaltablett og krem , vaginaltabletter og krem eller myk vaginalkapsel og krem.


Den myke vaginalkapselen kan oppleves som mer behagelig å sette inn i skjeden på grunn av sin myke dråpeform. Les pakningsvedlegget før bruk.

Hva er sopp i underlivet? Sopp er en betennelse i skjeden , og er svært vanlig å få. Denne soppen er vanligvis ufarlig og finnes naturlig på kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg