onsdag 24. oktober 2018

Mariusgenser grå herre

Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Høsten i år har vært kaotisk og travel, det har ført til at jeg har begynt på mange prosjekter uten å ferdigstille dem, så langt. Noe jeg derimot har blitt ferdig med er mariusgenseren med rundfelling jeg begynte på for ikke så lang tid tilbake. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Mariusgenser til herre.

Strikket i Peer Gynt fra Sandnes Garn. Er det strikkeoppskrifter på gensere du ser etter? Klassisk utgave men med utradisjonelle farger. Den blir i sort, grå og lilla.


Garnet er Trysil garn som tåler maskinvare på grader med MILO og husk at det ikke skal brukes skyllemiddel. Finn genser til herre hos XXL. Gratis frakt og returer på utvalgte bestillinger. Vi har 1 fornøydgaranti Gratis retur.


Nike behandler informasjon om ditt besøk ved bruk av informasjonskapsler (cookies) til å forbedre hjemmesidens yteevne, fremme delinger på sosiale medier og ved å tilby markedsføring skreddersydd etter dine interesser.

Hos XXL har vi et stort utvalg ullgensere til herre. Se mer og kjøp på XXL. Vi er ikke kjent for vårt brede utvalg av herregensere i god kvalitet uten grunn. Her finner du et stort utvalg av v hals og rund hals gensere, kabelstrikk, collegegensere, hettegensere, høyhals gensere, genser med glidelås eller halv zip og vester.


MARIUS genseren er beregnet på str. Behandling av genseren: Kan vaskes kun for hån uten tøymykner. Mitt produkt er basert på mønster designet av Unn Søiland. Det er strikket med tillatelse fra rettighetshaver.


Jeg garanterer med hånden på hjertet, at. Alle Rauma Collection strikkede plagg er laget i 1 norsk ull og har en 1 norsk produksjon. Bla i bildene, og finn din favoritt!


Den er strikket i 1 ren ull, og vasket etterpå. Tradisjonsrik og populær som aldri før! Denne Norske Ullgenmser har glidelås i halsen som kan man enkelt åpne den hvis det blir litt for varmt. Den tynne myke ull er ikke for tykk så genseren er perfekt under en vantett skalljakke om vinteren.


Denne hundegenseren er en tykk dobbel genser tilpasset vårt norske kalde klima. Da er endelig den grå mariusgenseren med rundfelling blitt overlevert til sin nye eier. For ganske nøyaktig ett år siden strikket jeg min første store genser.

Har fått hjelp til montering, heldigvis har jeg en veldig snill mamma som tok seg av det. Men det er noe jeg absolutt har tenkt til å lære meg i fremtiden, må bare skaffe en symaskin først. Kjøp originale strikkepakker fra Garnius.


Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg