onsdag 17. oktober 2018

Autorisert regnskapsfører utdanning på nett

Brukervennlig regnskap på nett Prøv gratis. Kom igang på to min! Se vår geografiske oversikt, og få bistand med regnskap og økonomi. Få bistand med regnskap og økonomi av noen som kjenner ditt lokale næringsliv.


Oppdrag og regnskap for konsulenter, frilansere.

Våre kurs er for deg som trenger kompetansepåfyll og oppdatering. Ta utdanning på nett ! Bli autorisert regnskapsfører med våre Bachelor i økonomi og administrasjon. Med tilstrekkelig utdannelse og erfaring kan regnskapsfører oppnå autorisasjon. En autorisert regnskapsfører kan starte egen regnskapsbedrift og påta seg oppdrag fra sine kunder.


Bachelorstudiet i økonomi og administrasjon tilbyr en spesialisering innen regnskap på det tredje og siste trinnet. Studiet gir deg en yrkesrettet utdanning , og fyller det faglige kravet dersom du ønsker å bli autorisert regnskapsfører (ARF).

Er du autorisert regnskapsfører ? Opprett en gratis demo-profil med Ageras og få flere kunder i dag. Ageras leverer en komplett markedsføringsløsning til regnskapsførere. Enten om du ønsker mer synlighet på nett eller rask vekst. Vår markedsføringspakke inneholder alt fra en digital virkosmhetsprofil til mulige nye kunder rett i din. Jeg vet ikke hva som anbefales av regnskapsførere, men NKS har en utdanning på nett som gir autorisasjon til regnskapsfører.


Denne utdannningen er en bachelor, og er dermed på høyskolenivå. For å oppnå autorisasjon kreves det at man velger fordypning i finansregnskap, skatte- og avgiftsrett og rettslære. Regnskapsfører på nett - digital regnskapshjelp. Azets har en tjeneste spesielt tilpasset små bedrifter der du forholder deg til regnskapsfører kun på nett. Du fakturerer selv i Azets programvare og våre digitale regnskapsførere gjør resten.


Få oversiktlige rapporter tilgjengelig i nettleder og mobile enheter. Ansvarlig revisor som også er autorisert regnskapsfører må påse at fagsammensetningen også oppfyller etterutdanningskravene for autorisert regnskapsfører. Les mer om krav til etterutdanning for revisorer på Finanstilsynets nettside.


Det er Finanstilsynet som tildeler autorisasjon på bakgrunn av søknad. Søknaden må dokumentere at utdannings- og praksiskravet er oppfylt.

Det vil være en stor fordel å bli autorisert siden du da kan dokumentere at du behersker både teori og praksis. Mange arbeidsgivere verdsetter dette høyt og andre stiller det som krav. I dag tilbyr vi utdanning innenfor tekniske fag og helse- og oppvekstfag.


Fagskolen i Østfold har i dag engasjerte ansatte og i underkant av 5studenter. Få kompetansepåfyll og oppdatering! Internett er som vanlig verktøy for mange av oss og har deg svar om å bli autorisert regnskapsfører og alt du måtte lure på. Det er lov å prøve i starten å søke på om alt som har med å bli autorisert regnskapsfører. En kan søke på nett for å få innsikt i autorisert regnskapsfører eller ta kontakt med fagfolk.


For å virkelig kunne sette pris på hva en autorisert regnskapsfører har av ekspertise, så er det viktig å se nærmere på nettopp arbeidsoppgavene de gjør i hverdagen. Nedenfor har vi gått gjennom noen av de aller viktigste arbeidsoppgavene som en autorisert regnskapsfører mest sannsynlig vil utføre under en helt vanlig dag på jobb. Alle som påtar seg oppdrag med å føre regnskap for andre enn seg selv eller sin arbeidsgiver må som hovedregel ha autorisasjon fra Finanstilsynet. Dette gjelder både enkeltpersoner og selskaper. Enkeltpersoner som påtar seg slike oppdrag må drive virksomheten gjennom enkeltpersonforetak.


Personlige egenskaper - Autorisert regnskapsfører. Forskrift om autorisasjon av regnskapsførere m. Selskap som benytter seg av unntaket i første led eller får dispensasjon etter fjerde led skal gi melding til Finanstilsynet om hvem som er faglig leder og om bytte av slik faglig leder. Etter at du har fått autorisasjon kan du drive regnskapsførervirksomhet i eget enkeltpersonforetak, være oppdragsansvarlig regnskapsfører i regnskapsførerselskap og være daglig leder i regnskapsførerselskap. Mer informasjon om hva som kreves etter at du har fått autorisasjon som regnskapsfører.


NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett , til deg som trenger fleksibilitet i studiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg