fredag 5. oktober 2018

Utdrikningslag bergen sentrum

Rask levering og fast frakt. Mengder av kule dingser. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Super bilferie i Bergen med halvpensjon.


Utdrikningslag bergen sentrum

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill online og spar opptil ! Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Ut elit tellus, luctus nec. Vi vil så ta deg videre gjennom Bergen by opp i Kalfarveien før vi kjører opp i Fjellveien. Klikk nedenfor for å se vårt utvalg av aktiviteter som passer godt til utdrikningslag.


Utdrikningslag bergen sentrum

Det er også mulig å sette sammen individuelle aktiviteter etter ønske, for å skape en skreddersydd kombinasjon til ditt utdrikningslag. I skinnende sol er det fantastisk å se Bergen fra sjøveien og i regn og vind er det helt rått å leke på bølgene. Hver tur er unik med både god stemning, fart, historier og et opplegg som passer alle og enhver, om det er firmatur, guttegjengen på tur eller jentene på utdrikningslag , - Ja, anledningene og mulighetene er mange! Lokaler sentralt i Bergen.


Fangene på Fortet Bergen ligger sentralt til, rett over broen fra Sentrum. Se kartet nederst på siden! Våre medarbeidere tar deg med på trygge og miljøvennlige aktiviteter i natur og by! Vi er sentralt plassert i forhold til Bergen sentrum. Det tar ca minutter med bil ut til oss.


Utdrikningslag bergen sentrum

Det er gode offentlige kommunikasjoner eller kun en kort taxitur som skiller dere og den videre kvelden på byn. Ta kontakt via kontaktskjemaet. Vi tilbyr teambuildingsøvelser og aktiviteter som legger til rette for det.


Utdrikningslag i Bergen ? Ofte er ikke alle i et utdrikningslag like godt kjent. Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Boblefotball er en perfekt aktivitet for utdrikningslag ! Dere får muligheten til å styre musikken selv, og om ønsket kan vår fotograf ta bilder av dere så dere kan skape varige minner! Hos oss får dere en latterfylt time med mye sprett og moro.


Utdrikningslag bergen sentrum

Gode tips til aktiviteter for utdrikningslaget i Bergen. Teambuilding som alle kan være med på Skal dere ha utdrikningslag i Bergen eller Hordaland? Klatre i tretoppene på Nesttun, kun minutter fra Bergen sentrum. De blir nok lurt av Alvøen Kunst, ingen vet hvem akt modellen er.


Vi maler et morsomt bilde til den kommende brud! UTDRIKNINGSLAG BERGEN EI FARTSFYLLT NATUROPPLEVING SOM PASSAR FOR ALLE! Er du på jakt etter ein utdrikningslag aktivitet i Bergen ? Vi tek deg med på ein fartsfylt tur med ein av våre RIB-båtar der sikkerheita er i hovudfokus under heile turen. Siden vi har åpent dager i uken har du også fantastisk tilgjengelighet! Planlegger du firmafest, bursdagsfeiring, utdrikningslag , blåtur eller vennefest?


Da har du kommet til riktig sted! Wasteland har flotte og nyoppussete selskapslokaler i Gågaten og vi har også noe ingen andre har: Laserspill! Jeg hadde utdrikningslag for mndr sider i Bergen , og vi dro på Studio 7b og spilte inn tre sanger på cd.


Skulle også hoppe i fallskjerm fra Ulriken (paragliding), men det var for mye vind. Etterpå dro vi hjem til en venninne og spiste god mat og drakk ) Jeg koste meg gløgg ihjel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg