onsdag 24. oktober 2018

Tørkestativ jysk

Tørkestativ jysk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Kjøp det online her! Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo!


VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du er automatisk med i den månedlige trekningen av et JYSK -gavekort på 3. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Laget av god materiale og solide bein.


Anbefales sterkest. Holder tøy på plass og er ikke bøyelig tråder som billige tørke stativer på markedet. JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker.


Tørkestativ jysk

Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Med smarte løsninger for skittentøy, tørking av klær og det som allerede er ferdig og skal brettes, gjør du det enklere for hele familien. Sørg for at vaskerommet, grovkjøkkenet eller badet har praktiske skittentøykurver, en arbeidsflate og et tørkestativ hvor du på en enkel måte kan håndtere vasken. Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg.


Strykebrett nettbutikk. Adresse: Sarl Ravvie. Finn laveste nettpris her. Tørkestativ for montering på veggen. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk.


Tørkestativ jysk

Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre. Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute. Den mest vanlige modellen er paraply-tørkestativet som du setter fast i plenen. For deg som vasker mye klær!


Totalt er det m plastovertrukne tørkestenger å henge klærne på, og når tørkestativet ikke er i bruk, kan det enkelt legges helt flatt, som gjør det utrolig enkelt å oppbevare. Monteres i tak eller på vegg. Du kan enkelt heise snorene ned til en behagelig arbeidshøyde for så å heise vasken opp der den er ute av veien. Europris har mye flott av produkter til hjemmet, samt interiør, lys og servietter.


Se vårt store utvalg og lave priser på f. Hos Europris finner du massevis av nyttig baderomstilbehør som skittentøyskurv, tørkestativ , dusjforheng, toalettbørste og til og med toalettsete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg