onsdag 31. oktober 2018

Feber som går opp og ned

Han poengterer at mennesker som har urinveisinfeksjon umiddelbart bør dra til legen dersom de får feber , fordi dette kan være et tegn på nyrebekkenbetennelse. Det kan raskt utvikle seg til å bli en nyrebekkenbetennelse og da går disse menneskene, på veldig kort ti fra å være syke til veldig syke. Det er også lurt å få i seg mye væske, sier Aukrust. Fryser med stigende feber.


Feber som går opp og ned

Vi kan si at feber kommer som følge av en infeksjon i kroppen som får hjernen til å skru opp kroppens termostat. Ta i så fall medisinen regelmessig, slik at temperaturen ikke hopper opp og ned - det er ubehagelig å skifte mellom å fryse og svette. Du vil også ha det bedre om du holder deg i ro. Kroppen har behov for hvile for å bekjempe sykdommen.


Hvordan vet man når man får mer feber og når den går ned ? Når blir feber kritisk? Jeg trodde det var at man begynte å fryse når feberen gikk ned , og ble varm når den gikk opp. Og hvor mange Paracet kan jeg ta på dag uten at det kan bli skadelig ? Du kan gi paracet og nurofen om hverandre. Hvis du ikke synes paracet har hjulpet etter en time kan du gi nurofen. Hvis du gir begge deler og hun fremdeles har feber burde du ringe legevakten eller få hastetime hos lege, siden det ikke er normalt at feber ikke går ned når man har gitt begge deler.


Små barn har et temperatursenter som ikke er helt utviklet. Feber hos barn Hva skal jeg være oppmerksom på? Det betyr at et barns temperatur kan svinge raskt, både opp og ned.


Det betyr også at barnets temperatur blir veldig påvirket av omgivelsenes temperatur. Idag våknet hun med 3og kl. Jeg ga henne da paracet stikkpille, men den virket ikke, slik at feberen var 4kl. Er litt bekymret, fordi jeg husker at barnelegene på sykehuset da d. Feberen ikke går ned etter to-tre dager.


I barnets første levemåneder kan det være vanskelig å vurdere allmenntilstanden. Vær mer oppmerksom på symptomene over og på feber. Antibiotikabruk hos barn. Uff er skummelt når ungene får så høy feber , her gis paracet og den pleier og gå ned litt men fort opp igjen og her har minsten slitt med feberkramper så har vært en del på sykehuset pga det. Nå på femte dagen hopper den opp og ned mellom helt feberfri halve.


Vi har også dette med feber som kommer og går om dagen, men. Det kan nemlig være svært anstrengende for et lite barn når feberen stadig går opp og ned. Feber er forhøyet kroppstemperatur som følge av sykdom. Den normale kroppstemperaturen er vanligvis cirka °C. Temperaturen varierer noen tideler av en grad opp og ned i løpet av et døgn.


Feber som går opp og ned

Alle som har feber , trenger å drikke mye for ikke å tørke ut. Det er særlig viktig å passe på at barn som har feber , drikker nok. Dersom den syke er plaget av feberen og føler seg dårlig, bør hun ha lite på seg og eventuelt ligge uten dyne.


I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 3til 38°C i endetarmen, det vil si en økning på °C fra normalen. FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen. Feber opp til i seg selv er ikke bekymringsfullt, hvis barnet er. Dette er ofte infeksjoner som går over av seg selv og man.


Hvis feberen ikke vil gå ned og den er såpass høy, så ville jeg ringt lege. Det er aldri feil å ringe legen når man er bekymret etter min mening, og de kan også gi kvalifiserte råd. No offense, det er sikkert mange gode råd å få her inne, men så høy feber som ikke vil gå ned med febernedsettende ville jeg ikke gamblet på. Du har sikkert kjent det selv. Hosten som nesten hadde gitt seg hele ettermiddagen kommer tilbake, akkurat når du skal legge deg.


Og jammen er det ikke slik at feberen begynner å stige, også. Leverte Vesla i går i barnehagen. Siden da har vi vært hjemme. Det at feberen gikk opp og ned i helgen hadde ikke med febernedsettende å gjøre tror jeg. Ga det bare to ganger, lørdag kl.


Sitronmelisse som feber nedsettende middel har vært brukt i hundrevis av år. Mange begynner å få øynene opp for urter og urtemedisin. Driver også lokalradioen Radio E6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg