fredag 19. oktober 2018

Mønster på genser strikket ovenfra og ned

All slags strikkegenser og jakker til dame i høy kvalitet. Stort utvalg og rask levering. Komplett utvalg klær til jobb og fritid. Strikket genser i DROPS Alpaca. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med rundfelling og nordisk mønster på bærestykket.


Mønster på genser strikket ovenfra og ned

Størrelse S - XXXL. Genser strikket ovenfra og ned med hullmønster på bærestykket. Emblagenseren er en lekker genser med vinterinspirert mønster.


Rundt bærestykke er utrolig fint til barn som gjerne har smale skuldre – og at den strikkes ovenfra og ned åpner for å prøve på underveis, og kunne justere så bol og ermer får den helt riktige lengden. Så enkelt og morsomt var det å strikke genser ovenfra og ned at jeg nå er i gang med å lage eget mønster som testes ut. Genser nummer tre er allerede på pinnene og jeg er veldig fornøyd. Jeg begynte å strikke for litt over år siden. Da fantes det nesten ingen oppskrifter hvor man strikket gensere, jakker, kjoler osv ovenfra og ned.


Mønster på genser strikket ovenfra og ned

Da føler jeg at jeg nærmer meg slutten – fremfor å ha alle maskene igjen til slutt. Det gjøres med tradisjonell raglanfelling eller rundfelling. Noen har prøvd men synes det er ganske.


Jeg har fått flere spørsmål om ikke det er vanskelig. Genser med bølgemønster, strikket ovenfra og ned. Driftwooden din ble kjempefin!


Finn inspirasjon til ditt neste strikkeprosjekt her - mønster til baby, barn, voksen og tilbehør fra et bredt utvalg designere. Du må kjøpe minimum nøster garn ved kjøp av et mønsterhefte. Få har i det hele tatt prøvd seg på mønster strikket ovenfra og ned. Arbeidet er strikket ovenfra og ned med rundfelling og nordisk mønster. Disse strikker jeg på nå, en rød raglangenser fra toppen og ned.


Jeg strikker ovenfra og ned fordi jeg ikke vet hvor langt garnet vil rekke. En tidløs genser i vakkert og delikat garn kan man gjerne investere noen strikketimer i. Denne kommer du til å bruke i årevis. Hvis du ble inspirert til å prøve deg på hønsestrikk, kan du laste ned oppskriften min.


Tak for mønster , som jeg fandt. Ingen Dikkedarer- Genser er en enkel raglangenser med halsutskjæring foran. Passformen er litt oversize men den brede vrangborden på ermer og i livet gir genseren et feminint snitt. Det enkle uttrykket i mønsteret legger opp til at man kan leke med fargevalget.


Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Heim by DROPS Design. Garnpakke med mønster og garn i ønsket størrelse. Genser og cardiganstrikk ovenfra og ned Etter å konsekvent ha strikket alle plagg nedenfra og opp, det vil si fra vrangbord på bole, så var det med stor nysgjerrighet jeg forsøkte å strikke fra halsen og ned. Isager oppskrifter.


Mønster på genser strikket ovenfra og ned

Mille Fryd Knitwear. Hoppestrikk av Silje Halleraker. Camarose - Trine Bertelsen. Iris Genseren strikket i Line med skrå skulder og mønster. Knitting for Olives mønster.


Mohair edition Genser til barn, strikket med. Sjalet Salig blanding er strikket ovenfra og ned ,. Nå har jeg endelig prøvd på noe jeg aldri har gjort før, og det er å strikke genser opp- ned. Noe mønster til genseren hadde jeg ikke, så det måtte jeg lage selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg