onsdag 28. november 2018

Badeland alanya sentrum

Planlegg ferien din her. Besøk et av våre fem ferieparkers badeland. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her! Se våre reiser til Alanya her.

OK badeland med flere vannsklier for barn i alle aldre. Bestill din drømmeferie på ving. Særlig bølgebassenget var gøy. Et år prøvede vi at tage en udflugt til det store badeland som ligger udenfor Alanya , men blev slemt skuffede da vi opdagede at selv om det meget store badeland ganske rigtigt er kæmpestort er der ikke flere eller anderledes rutsjebaner end dem som man kan prøve i det mindre og mere centralt placerede Alanya Aqua Center – så turen ud af. BADELAND Alany a Tyrkia GAZIPASA FLYPLASS ofisielt åpnet des.


I Alanya centrum ligger der en mellemstor Aquapark. Aquaparken har flere forskellige badebassiner og vandrutschebaner til både børn og voksne.

Rundt i hele området er der liggestole som man kan sole sig på, og i bunden af parken er der en et lille udbud af spisesteder samt et marked man kan købe forfriskninger i. Så ta kontakt med resepsjonen, dersom du ser et hotell som ser ut til at de har et vannland som du synnes ser interessant ut ! UTOPIA AQUAPARK Kargicak , Alanya. Badeland for hele familien i Kargicak- kun km syd øst for Alanya sentrum. Badelandet er nærmeste nabo til det storslåtte hotellet Utopia Worl som rager på en klippe i Alanyabukten. Stranden er jevn og forholdsvis enkel å ta seg frem på. En del av lokalbussene inne i Alanya har en liten rampe som senker seg nærmere bakken slik at rullestolene kan komme på.


Kleopatrastranden har et handikaptilapasset strandavsnitt som heter Rainbow Beach. Stor vann park med mange sklier og bassenger! Drar gjerne dit igjen da mine barn i alderen 8-år alle hadde en kjempe fin dag der!


Er noe for en hver alder der, også voksne. Våre badevakter har minimum to grunnleggende HLR og førstehjelpskurs i året, og området er videoovervåket. Det er alltid minst to badeverter på vakt i anlegget. Det er viktig at du som gjest, gjør din del for og unngå ulykker.


Her finner du masser av aktiviteter for både barn og voksne.

Shopping Tyrkiet er kjent som et shoppingmekka, og Alanya er ikkenoe unntak. Badeland i Alanya - bilder, beskrivelse, kostnaden av å besøke badeland i Alanya. Pattaya Beach - sentrum av livet til en storby. C° i vannet, inne og ute.


Hovden Badeland er et fantastisk inne og utendørs badeanlegg som ligger i naturskjønne omgivelser 8m. Utendørsbasseng , det er en unik opplevelse å svømme ut i all slags vær. Terassen er perfekt for snøbading vintersti solsenger står klar om sommeren. Nyt et perfekt avbrekk i dagen på badeland i Bergen.


En fantastisk aktivitet for venner og familie uansett vær og tid på året. Ta noen rolige lengder i bassenget eller prøv deg på et vågalt stup fra timeteren. Aquarama Bad er Sørlandets største badeland og mest innholdsrike spa med basseng og attraksjoner for alle.


Ved å kombinere idrettsbasseng, badeland og velværeavdeling i samme anlegg er Aquarama Bad - et sted for alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg