torsdag 8. november 2018

Altinn skattemelding

Se, endre eller levere skattemeldingen din her. Logg inn her for å endre. Alt sendes elektronisk. Når mottar jeg skattemelding (selvangivelsen) 4. Skatteetaten med leveringsfrist 30.


Altinn skattemelding

Den ordinære fristen for å levere skattemelding er 30. De aller fleste varsles elektronisk om skatteoppgjøret sitt 20. Da ligger melding om oppgjøret klar i innboksen.


Vi varsler deg på e-post eller sms når skatteoppgjøret ditt er klart. Vi kan dessverre ikke gi deg en konkret dato for når du får oppgjøret ditt. Har du penger til gode, utbetales disse innen tre uker etter den datoen som står øverst i høyre hjørne på. Det er en oversikt over dine inntekter, fradrag, formue og gjeld.


For å være sikker på at du ikke betaler for mye skatt, må du sjekke at opplysningene i skattemeldingen er riktige. Dette gjøres ved å sende en kopi av siste lønnslipp og skattemelding. Her kan du se, endre eller levere skattemeldingen din.


Om du ikke finner virksomheten du skal rapportere for i nedtrekksmenyen i Elsær 2. Merk at man må ha tildelt gyldig(e) rolle(r) for hver virksomhet man skal rapportere for. Det gjør søknadsprosessen enklere, og kundene får raskere svar på lånesøknaden. I AltInn har jeg to roller: Meg selv som privatperson og enkeltmannsforetaket.


Altinn skattemelding

Altinn -appene fjernes. I rollen som meg selv har jeg satt passord og telefonnummer, og krysset av for Tillat for innseding fra applikasjoner. Når jeg i eAccounting Skatt ber om å hente skattemeldingen får jeg SMS som forventet, men så åpne.


Til våren blir det ny skattemelding for omtrent halvparten av befolkningen. Samtidig vil mange oppleve å få skattepengene fortere tilbake. Kanskje så tidlig som i april! Er du ikke elektronisk bruker, kan du registrere deg hos Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Dette er den foreløpige beregningen på ditt skatteoppgjør for fjoråret, og du er selv ansvarlig for å gjøre endringer dersom noe ikke stemmer, eller mangler. Fra i år heter det skattemelding og ikke selvangivelse etter en lovendring fra nyttår.


Frist for å endre og levere skattemelding for personlig næringsdrivende. Henter automatisk tall fra regnskapet for utfylling av skatteskjemaer som næringsoppgave og skattemelding. Løsningen opplevdes som både lettfattelig og forståelig, og prosent synes den var enklere å forstå enn den eksisterende. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen.


Altinn skattemelding

Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. BankID-brukere i dag, 27.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg