torsdag 1. november 2018

Male spisebord med kalkmaling

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Bestill hotell i Male By. Se bilder, les kundeomtale og book! Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kalkmaling kan brukes på de fleste underlag, også varme, som peiser.


Underlaget kan gjerne være strukturert, men det er viktig at det er ensartet, slik at behandlingen trekker likt inn, sier Idar Stensvold.

Skal du male med kalkmaling , er det fint å ikke være for perfeksjonistisk. Mal en vegg med struktur Det tar noen timer og vips har du helt nytt rom, på bildet over har vi malt en vegg i stua vår. Den er malt i fargen Fresco Potato Skin. Fresco er kalkmaling med struktur, den er veldig enkel å male med , man maler bare litt på kryss og tvers, da kommer effekten helt av seg selv.


Vi trengte bare å male ett strøk. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler. Vejledning til afvaskning af møbler med grundrens – klargøring til maling: Når du vil i gang med at male dine møbler eller andre emner, er det vigtigt, at du afvasker for fedt, nikotin og løstsiddende snavs.


Her kan du se hvordan. Current Slide Malingen kan om ønskelig blandes ut med opptil prosent vann, så blir en enklere å jobbe med og mer drøy i bruk. Glemt alt om systematisk påføring. Med kalkmaling er det mest mulig kaos som gjelder.


Se og bestill fargekartet her. Du kan fint male alle veggene i et rom med denne kalkmalingen. Velg en maling som egner seg godt til ditt underlag. Så er det bare å stryke i vei!


Påfør malingen med lange penselstrøk for å unngå mest mulig skjolder. Bruk en god kvalitetspensel for det beste resultatet. På store bordflater er det best å bruke en god rull, og deretter etterstryke med en fordriver.

Kalkete vegger er rålekkert i kombinasjon med for eksempel en teglsteinsvegg, eller med støpejern eller aluminium for den røffe industrielle looken. Og det er langt lettere å få et pent resultat med slik maling enn med vanlig matt interiørmaling: For her gjør det ikke noe om du får en helligdag eller to. LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg.


Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. Flere forskjellige modeller og priser. Handle raskt og enkelt på Ellos. Trenger boligen en liten oppfriskning?


Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. Startet med at jeg skrudde av alle hengslene på skapet, og tredde de på ei snor ute i vedbua malebua mi:) En enkel og ganske så kurrant måte å gjøre det på, for da er man sikret at spraylakken kommer til i alle krinkler og kroker. Disse var før blitt sprayet med sølvspray, og var enkelte steder slitt.


Mal flisene med kalkmaling og få et helt naturtro resultat! Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode, spisestue eller hylle, knapt uten at det koster noe. Alt som trengs er litt arbeidsinnsats og et par strøk med maling. Bruk grovt sandpapir først og avslutt med et fint papir. Ja, så har det igjen blitt en makeover på dette spisebordet.


Og NÅ med det resultatet at jeg endelig kan si meg fornøyd med bordet :) Slettes ikke værst, med tanke på at jeg ikke har blitt helt fortrolig med dette på det året det har vært i hus. Ileggsplaten skulle dekoreres med noteark fra en gammel bok. Arkene ble revet opp i biter, duppet i vann og deretter lagt over på en klut for å renne av seg det meste.


Trude la lim utover ileggsplaten. Deretter ble arkene lagt ut over. Notearkene legges utover ileggsplaten med lim. Hele ileggsplaten er dekket med papir. Jeg viser i denne video hvordan jeg forvandler en gammel traditionel skolebænk, til et smukt antikt møbel.


Alt brugt i videoen, finder du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg