mandag 19. november 2018

Boller uten melk og sukker

Smelt smøret i en kjele, og hell i melken. La melkeblandingen bli fingervarm (°C). Smuldre gjær i en bolle , og rør den ut med litt av melkeblandingen.


Hell i resten av væsken sammen med sukker , salt og krydder. Tilberedning2grader ca.

Dekk til og la deigen heve til dobbelt størrelse i ca. Ha deigen ut på melet bor del i to emner og kjevle ut til rektangler. Dryss over sukker og kanel, la det være igjen en tynn stripe på den ene siden uten fyll.


Oppskrift til ca boller. Margarinen smeltes, ha i melken og varm dette fingervarmt. Ha i det tørre, men hold igjen litt. Er du glad i gjærbakst?


Det veit eg vertfall at mange av leserene mine er, og til dokke har eg laga luftige, saftige skillingsboller av den litt sunnere varianten!

Eller kanskje du kaller det kanelboller, kanelsnurrer eller kanel i svingane? Innlegget inneholder annonselenkerHeisann! På søndag er det sjølvaste fastelaven, og da er det klart eg må dele ei oppskrift på fastelavensboller!


Dette er luftige, saftige boller uten tilsatt sukker , i tillegg er dei fiberrike og bakt med speltmel. Dette gjer bollene litt meir næringsrike, mettande og blodsukkervennlige. Tips: Bruker du melkefri margarin uten salt, tilsett ts salt. Bland alt det tørre og tilsett smeltet margarin og vann (ca °C) Blandes i kjøkkenmaskin til en jevn og smidig deig. La deigen heve i - minutter.


Trill ut fine, runde boller. La dem heve i minutter før steking. Syltetøy med mindre sukker er langt bedre enn smør og geitost.


Rører du til og med bærene selv, kan pålegge bli en liten vitaminbombe. Foto: Scanpix Vis mer - Hos oss bytter vi for eksempel ut h- melk med skummetmelk og smør med flytende margarin. Det gjør at bollen inneholder mindre og sunnere fett, forteller Bugge. Fyll de saftige bollene med smaken av kanel og sukker.


Disse hjemmebakte bollene egner seg også veldig godt til å fryse ned.

Dermed har du noe godt på lur dersom du skulle få overraskende besøk. I beskrivelsen av bollene stod det at de blir like lette og luftige som kjøpeboller. Jeg ble nysgjerrig da jeg leste oppskriften, for både ingrediensene og fremgangsmåten er litt annerledes enn ved vanlig gjærdeig. Blant annet lages deigen med melis i stedet for sukker , og væsken skal gis et oppkok først. Ikke kast bort tid med dumme jenter!


Møt ekte kvinner i premium-dating sites. Finn ekte, modne kvinner som vet hva de vil ha i disse gratis dating sites! Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.


Problemet er ofte at dette inneholder veldig mye sukker , og ikke er spesielt sunt. Ved å lage disse sukkerfrie bollene , gjør du kroppen en tjeneste, uten at det går på bekostning av kosen. Kokosmelken gjør det ekstra saftig. Visste du at egg og melk er de vanligste allergiene blant små barn?


Med denne bolleoppskriften kan du sikre at også de allergiske kan nyte deilige boller. Boller uten melk og egg. I denne artikkelen gir vi deg noen enkle byttetips, og du finner oppskrift på originale kanelboller og kanelboller uten egg, melk og gluten. Kanelbollens utgangspunkt en vanlig gjærdeig.


Ha i hvetemelet og bakepulveret, og elt deigen godt, før du tilsetter smøret i terninger. Disse fantastiske bollene blir lette og luftige som ingen andre! Både ingrediensene og fremgangsmåten er litt annerledes enn ved vanlig gjærdeig, blant annet ved at deigen lages med melis i stedet for sukker , og ved at væsken skal gis et oppkok før den avkjøles til lunken og blandes med gjæren.


Det fine med denne gjærdeigen er at den ikke må heves før man triller ut bollene , men til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg