torsdag 22. november 2018

Penhygienic navneskilt

Penhygienic navneskilt

Navneskilt Til Sykepleier. Perfekt for butikkansatte og andre. Logotrykk i farger. Kjøp navneskilt online. Gode priser og tilbud. Se vårt store utvalg her! PenHygienic med navneskilt. Inkl mva € 3Eksl. Utvalgte Produkter. Snapit lite (Australia). Pakken inneholder en Migenic med navneskilt.


Migenic utstyrs- dock er lagd av 1prosent silikon som taring;ler dekontaminering med meget sterk varme. Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Hos oss kan du designe ditt eget navneskilt og du har mulighet for å virkelig vise fram din personlighet. Det er vi på Color4care.


Med våre navneskilt vil vi sette farge på din personlighet som får din pasient eller kolleger til å smile. Et navneskilt kan være så veldig mye mer enn bare en brik. Rimelige navneskilt fra kr 80. Med eller uten logo og farger.


Rask levering og gratis frakt. Våre navneskilt er av typen militærklemme. Dette gjør at Color4cares navneskilt sitter fast på dine arbeidsklær en hel arbeidsdag, uten at du behøver å bekymre deg for at du vil miste skiltet ditt. Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede!


Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Stort utvalg til gode priser! Vi har stort utvalg navneskilt til helsepersonell. Få tilbud ved større innkjøp! Hva står det på deres navneskilt ? Er det noen avdelinger som har retningslinjer på at man f. MÅ bruke etternavn eller IKKE må bruke etternavn?


Jeg ser at noen skriver bare fornavn, noen bruker både fornavn og etternavn. Noen bruker sykepleier, andre bruker aut. Medisinsk og sykepleier utstyr til privat personer, sykehjem, sykehus og andre institusjoner. Skiltene er produsert i England. De trykkes ut akkurat slik du har lagd dem og kan se dem:) Men husk at fargene kan være litt svakere enn på bildet ditt på skjermen.


Gravert navneskilt plate i plastlaminat som er festet til skinnmappen. Men navneskilt er ikke bare sikkerhet, det er ren og skjær høflighet i praksis. Hvit med sort tekst.


Utstyr til deg som jobber innen helsesektoren, enten du er sykepleier, fotterapeut, tannlege, hjelpepleier eller jobber på et kontor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg