tirsdag 20. november 2018

Stokke sleepi erfaringer

Finn laveste nettpris her. Den kan utvides for å dekke de endrede behovene – og størrelsen – til barnet etter hvert som det vokser, samtidig som man sikrer gjenkjenneligheten takket være den karakteristiske ovale formen. Vi er nå på jakt i den evige sengejungelen på den perfekte sengen til vår lille som kommer om en stund.


Vi har sett en del på stokke sleepi , men har ingen erfaringer med den ( dette er vårt første barn). Har noen erfaringer de vil dele?

Er dette en seng som anbefales? Den karakteristiske ovale formen gir babyen en følelse av trygghet og skaper et sikkert og godt miljø. Stokke sleepi vs Kili-senga - Graviditet,. UPS, DHL, DPD og Postnord. Ordrer sendes fra vårt lager mandag - fredag med unntak av helligdager.


Vi har en stor gutt så Mini-delen ble byttet ut rett før han ble mnd. Hvis de vil kjøpe den Sleepi delen som er step på en måte så vil jo sengen vare lenger uten at dere må kjøpe til ekstra deler. Hei Jeg har også fikk beskjed fra Medicus nå i september at min AMH ligger på og FSH ligger på 26.

Sjanser med å lykke med IVF er prosent. Mini hadde fremdeles god plass i bagdelen da vi måtte bytte fordi han stilte seg opp i krabbestilling. Vet den er veldig rett i ryggen.


Når han blir eldre er det vel greit å ha en. Er ganske dyr, saa lurer paa om den er verdt pengene. Eventuelle andre senger,. Hadde fått så mye klager at vi fikk nye terreng hjul gratis. Hadde stokke mini, som vi har utvidet til stokke sleepi.


Nei, stokke er langt fra billigere. Var ikke det jeg mente. Når det gjelder kili senga synes jeg å ha sett slike flere ganger. Den ser veldig tradisjonell ut da.


Tror det blir en fra ikea denne gangen. Men den var veldig fin. Forøvrig synes jeg ikke den fra stokke er kjempelekker, men var veldig praktisk. Deres produkter er utviklet for å fremme barns utvikling og styrke båndet mellom foreldre og barn i de første viktige ukene, månedene og årene.


Sistnevnte er den jeg endte opp med og er mest fornøyd med.

Vi kjøpte til denne et tilpasset fotbrett. Vi har veldig lyst å kjøpe Stokkesengen til lillerusken som er på vei. Er ikke så gira på å betale en fantasilliard kroner for senga her i Norge for å si det sånn,men har så lyyyyyst påååå Følger med på fin. Hva gav dere for denne og hva var inkl og hva må man evt kjøpe utenom? En dekorativ og stødig seng, brukt av to barn.


Faller fra hverandre. Kjøpte den pga muligheten til å utvide, men ser ikke på det som sannsynlig når sengen er under et år og allerede går i oppløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg