tirsdag 27. november 2018

Blodig utflod gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid.


Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun, grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din.

Det er vanlig å ha økt utflod i svangerskapet. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere tempo og avstøtes i større grad enn hos ikke- gravide kvinner. Det blir derfor mer utflod , og den vil hos mange endre både lukt, farge og konsistens. Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken. Er du mer enn uker gravid , og blør mer enn bare spotting (rosa på papiret eller en liten dråpe i trusa), skal du alltid ta kontakt med fødestedet.


Normal utflod har en gulhvit eller klar farge, mens brun eller rød utflod tyder på blod. Blodtilblandet utflod kan skyldes p-piller, og sees når hormondosen i p-pillene er for lav til å kunne opprettholde livmorslimhinnen, slik at denne ”brytes” ned og gir blødning.

Assistert befruktning › Endelig gravidBufretLignende16. I forrige svangerskap hadde jeg brun utflod nesten hver dag frem til uke. Jeg er gravid igjen nå, uker bare, og er redd for at det skal ende i. I dag er jeg akkurat ferdig med uke og i går kveld kom det brun utflod.


Dersom du ikke er gravid og utfloden vedvarer bør du oppsøke lege for å utelukke at du har andre sykdommer som for eksempel kjønnssykdommer eller annen infeksjon. Omtrent 5-prosent av alle gravide får påvist forliggende morkake ved rutineultralyd. Men i de aller fleste av disse tilfellene trekkes morkaken oppover når livmoren vokser, slik at problemet er borte i god tid før termin. Rundt prosent har fremdeles forliggende morkake når fødselen nærmer seg, og barnet må da forløses ved keisersnitt.


Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse. I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. Endret farge og konsistens på utfloden kan tyde på at noe er galt.


Dersom utfloden blir klumpete, kan dette være et tegn på sopp vaginitt. Da vil man gjerne kjenne at det klør i tillegg. Veldig tyntflytende, nesten vannaktig, utflod er heller ikke bra, da dette kan tyde på at du har skjedekatarr, sier Evelyn Simmones.


Har hatt brun og rosa utflod i litt over en uke.

Varierende mengde, men stort sett så liten mengde at det bare kommer på papiret og ikke i trusa. Fredag denne uken hadde jeg ganske blodig utflod , før den ble rosa igjen lørdag og brun i dag. Rask og trygg leveranse.


Gravide og ammende er særlig utsatt for soppinfeksjoner. Grunnen til at underlivssopp er vanlig hos gravide , er fordi de har høye nivåer av østrogen i kroppen under graviditeten. Nå i dag har jeg hatt en god del rosa utflod. Hva kan dette være? Får jo helt noia #128517; er dette normalt?


NEI, jeg vet at jeg ikke er gravid enda om så, men jeg ønsker bare å spørre om flere har opplevd dette! Useriøse kommentarer ønsker jeg ikke noe av! Jeg hadde brunlig utflod noen dager før jeg mistet, men dersom det var noe galt så hadde du merket det (det gjør ganske vondt, tenk: de verste menssmertene, og det er friskt rødt blod). Men det er visst ikke unormalt med noe spotting for enkelte gravide , så lenge det ikke blir mer blod og sterke smerter kan du nok ta det helt med ro.


En viss mengde utflod er normalt i fertil alder, og det er store forskjeller mellom kvinner i hvor mye utflod de har. Mengde og konsistens varierer med menstruasjonssyklus. Sekresjon er størst rundt ovulasjonstidspunktet.


Symptomer på kreft i livmorhalsen kan være blodig og illeluktende utflod , blødning mellom menstruasjoner, etter samleie eller fysisk aktivitet eller etter overgangsalderen. Smerter i bekkenet og ryggen kan også oppleves. Ved celleforandringer eller forstadier av kreft vil det normalt være få eller ingen symptomer.


Alle kvinner har i perioder økt mengde utflod , men det er forskjellig fra kvinne til kvinne hvor mye utflod hun aksepterer innen hun søker lege. Opp til menstruasjonen kan det være litt mer utflod enn ellers, og midt i perioden kan det være mer klart og slimete. Sv: Utflod i tidlig svangerskap.


Takk for svar hmmmmmm. Dette høres jo akkurat ut sånn som jeg har det. Tør ikke håpe på noe da, men det hadde nå vært herlig å få pos test i bursdagsgave. TR har dukka opp da.


Hvis jeg er gravid nå, så er det en liten luring som ligger og spirer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg