onsdag 7. november 2018

Lønnsoppgjør oslo kommune 2018

Gratis avbestilling! Enkel online bestilling. Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking.


Løsningen innebærer at alle får et generelt tillegg, samt at det avsettes midler til justeringer.

I tillegg gjenstår sentrale justeringer og lokale lønnsforhandlinger. Det er foretatt tre endringer i særavtalen som er spesielt viktige for NITOs medlemmer: 1. Ny siste setning i punkt 3. Utrykning for deltidspersonell: For utrykning utenom den tid deltidspersonell står til arbeidsgivers disposisjon, betales overtidsgodtgjøring iht HTA kap. Avsetning til sentrale lønnsmessige tiltak (justeringer for grupper) på prosent av lønnsmassen, med virkningsdato fra 01. Oslo er den eneste kommunen i Norge som ikke er medlem av KS arbeidsgiverorganisasjon.


På denne siden finner du de viktigste avtalene som berører deg som arbeidstaker.

Har du spørsmål kan du kontakte din lokale tillitsvalgt eller din fylkesavdeling. Oslo kommune - Krever endring av utdatert lønnssystem. Mer informasjon vil publiseres fortløpende utover lønnsoppgjøret. Debattnotatet kan du laste ned her! Resultatet av lønnsoppgjøret er et generelt tillegg på krone til alle, kroner i lavlønnstillegg og øre i de såkalte sløyfeforhandlingene.


Rammen for årets oppgjør anslås til prosent årslønnsvekst. Fafo publiserer de viktigste nyhetene fra årets lønnsoppgjør på denne siden. Arbeidet med nettsiden finansieres over en forskningsavtale med Arbeids- og sosialdepartementet om det kollektive arbeidslivet. Partene enige – storstreik avverget. I en tid med stor usikkerhet ute, har det vært viktig for oss å gjøre det vi kan for å styrke konkurranseevnen til våre bedrifter her hjemme.


Vi ønsker å få på plass lønnstiltak som målretter seg mot våre medlemsgrupper, sier forhandlingsleder Aina Skjefstad Andersen. Akademikerne brøt forhandlingene 1. Endelig program og saksliste med dokumenter vil bli sendt ut til de påmeldte og lagt på web senest 21. Her finner du de viktigste momentene ved årets lokale lønnsoppgjør. Blant annet 1personer i rådhuset kan tas ut i streik, noe som rammer forberedelser til høstens valg.


Det blir dermed ikke streik for 25.

Lønnsoppgjør og arbeidsliv. LO- og YS-medlemmer. Vi mener det har skjedd en endring i styrkeforholdene.


Hovedavtalen for KS-området 1. Denne uken samler inntektspolitisk utvalg i LO seg for å utmeisle forslaget til LOs politikk for vårens lønnsoppgjør. Unio kommune overleverte i dag det første kravet i årets lønnsoppgjør i KS-området. Kampen i årets oppgjør vil stå om rammen og fordelingen av pengene, sier forhandlingsleder Steffen Handal. Riksmeklerens oppgave er å mekle i interessetvister mellom partene i arbeidslivet, dvs.


Virksomheten ledes av riksmekleren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg