søndag 18. november 2018

Apotek bergen påske

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Se våre kampanjer og gode tilbud. Du kan også handle på nett. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Gode tilbu tips og råd på e-post. Farmasiet - Alltid åpent og lave priser på apotekvarer. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Nå opptil rabatt. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Vårt apotek i Bergen har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner.


Besøk vårt apotek i Bergen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.

Våre apotek har stort sett åpent alle vanlige virkedager. I tillegg har vi noen apotek som alltid har åpent på helligdager og offentlige høytidsdager. Her kan du finne ditt nærmeste Apotek eller finne ut hvilke apotek som er i nærheten av deg, der du er. Gå til søkefelt Gå til hovedinnhold. Påsken er en flott tid til å oppleve det Bergen har å by på av museer, attraksjoner, aktiviteter og turer.


Byen har fantastiske muligheter for å finne det meste du er interessert i, enten det er historie, kunst, fjorder eller fjell. Bergen Storsenter er et kjøpesenter med butikker midt i Bergen sentrum, åpent 9-21(18). Boots apotek sitt første apotek i Bergen - Boots apotek Fyllingsdalen i Oasen senter.


Noen butikker og spisesteder har utvidede åpningstider. Kjøp raskt og trygt fra vårt nettapotek og få gode råd og tips i forbindelse med sykdom og medisiner. Få varene tilsendt eller hent i et Boots apotek.


Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansikts- og kroppsbehandlinger, fotmassasje, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Vitusapotek tilbyr hudpleiebehandling i egen hudpleiesalong. Den enkleste måten å handle legemidler er fra Norges største og rimeligste nettapotek.


Skal du levere en resept på et apotek i Bergen ? Eller skal du ut å reise og ønsker råd om hvilke medisiner du skal ta med deg fra fagfolk på et apotek i Bergen.

Sandviken apotek er et moderne lite bydelsapotek som ligger på Støletorget i Sandviken. Trivelige ansatte, kort ventetid og gode parkeringsmuligheter. Vi gratulerer så mye med nytt apotek på Dale og ønsker dere lykke til på åpningsdagen!


Deler opp kaffe, kake, deilige smakspøver på Allevo og har lotteriet i morgon. Eit spel der berre slumpen avgjer kven som vinn. Velkomne til opninga frå kl10! VitusApotek Bien- Bergen fra , Vestlandet. Er dette ditt firma?


Apotekforeningen er bransjeorganisasjonen for apotekene i Norge og deres eiere. Ytre Arna bibliotek. Fire saler med ny laser teknologi.


Vestland fylkes beste og nyeste supersal, KPD-BOX salen, finner du på Bergen Kino, -Europas største D-BOX sal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg