tirsdag 20. november 2018

Dikt til 80 års jubilant

Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år. Til deg fordi du er både tøff og grei. Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder. Gode venner husker.


Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.

Hvordan de andre opplever deg, vet jeg ikke, men det kan de få anledning til å skrive på de lappene som ligger her. De kan skrive en hilsen eller en takk til deg nå på din dag. Du ser ikke ut som en -åring. Alltid ulastelig antrukket som de sier om ladies.


Trenger du et godt sitat? Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med.

Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Dikt som skal leses i bursdag til åring. Noen tips til hvilke dikt som kan passe? Enten litt hjelp til en sang du allerede har skrevet, eller profesjonell hjelp fra starten av. Det finnes også flere gode nettsteder hvor du kan laste ned generelle jubileumssanger om du ønsker dette.


Du finner jubileumssanger til alle anledninger hos oss. Etter hvert som årene går så blir lagene større og jubileumssangene står i kø. Til et jubileum er det veldig mange sanger du kan velge blant. Dette fordi stemningen til et jubileum er veldig høy og det er lett å få med seg gjestene på sangen.


Anniversary Baby Birthday Book Card Brudeparet: Dikt og Ordtak Bursdag: Dikt og Visdomsord Car-fire Cards for men Center Step Card Chocolate Card Christmas Circular Side Step Card Clean and Simple Confirmation Congratulation Criss Cross Card Diamond Fold Card Diaper Fold Card Door Hanger Double Frame Card DT Kenny K Krafty Girlz DT Kort O Mania. Dette diktet skal være funnet i nattbordskuffen til en gammel dame på et engelsk pleiehjem – etter at hun var død:. Hva ser du søster i din stue?


En gammel, sur og beværlig frue, usikker på hånden og fjern i blikket, litt griset og rotet hvor hun har ligget. Du snakker høyt, men hun hører deg ikke, hun sikler og hoster, har snue og. Leter du etter et flott dikt til en spesiell anledning?

Da har du kommet til riktig sted. Her kan du finne mange forskjellige typer dikt som kan passe til mange forskjellige anledninger. Kanskje finner du et dikt som passer perfekt til bursdagskortet, valtentineskortet eller til gratulasjonskortet til noen som nylig har fått en baby?


En bursdag kan også være en tid for ettertanke. Livsvisdom kommer med årene, og et velvalgt dikt kan flettes inn i en seriøs tale. Du kan selvfølgelig også la et dikt være ditt bidrag i bursdagen. Det finnes mange fine dikt , og på Munter selger vi en diktsamling som mange liker godt.


Diktene er lettfattelige og rimer. Eller bruker du formaldehy noe gjør du for å ligne frøken fryd. Regner med at hagen er full av menn, like kåte som sumpleirens general Halvspenn. Jeg sa sakkalo i stedet for. Kjempet seg fram til det de ville.


Styrke og arbeid av gammel ætt. Gammel kultur i det stille. Med krig og fred også rett og slett. Se på alle sammen her, til og begynne med var vi fem. Nå har vi blitt en stor skare.


Stadig blir vi flere, det kom en. Tiden er kommet til års jubileum og du vil igjen invitere til , eller har blitt invitert til et selskap hvor jubilanten er år. Da snakker vi igjen om sosial sammenkomst hvor det også ofte blir holdt taler.


Om du trenger hjelp finnes det også her mange nettsteder som tilbyr den hjelpen du kanskje trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg