mandag 19. november 2018

Frisør skjegg oslo

Norges største Nettbutikk for Menn! Trygg og sikker netthandel. Enkel online bestilling. Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Trenger du en skjeggklipp?

Her hjelper vi deg med å trimme, klippe eller style skjegget. Det er viktig å holde skjegget velstelt da det ofte tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Om du har vilter skjeggvekst kan litt trimming hjelpe deg å se respektabel ut uten å måtte fjerne alt håret. Besøk oss og opplev vår kvalitet og service! Du kan også handle produkter i våre salonger eller i vår nettbutikk.


Vi er elleve dyktige frisører, stylister og barberere som strekker oss langt for å gjøre ditt hår fantastisk! Vi har salonger i Oslo , Stavanger, Drammen, Kristiansand og Ski. Hår og skjegg ble ivaretatt suverent.

Dameklipp, herreklipp og barneklipp. Hyggelig betjening og hyggelige priser! Oslo har enormt mye å by på, i likhet med salongen vår. Våre dyktige medarbeidere er spesialisert på hår, negler, vippe-extensions, bryllupstjenester og make up. Midt i hjertet av Oslo sentrum ligger Clou frisør.


På gateplan, under basarene på Youngstorget. Med hjelp av gode venner kunne vi åpne dørene til en liten, sjelfull og annerledes salong med god musikk, fin ro og kunder vi elsker. Barbershop og herrefrisør Oslo , Norge. Vårt fokus er hårklipp, skjeggtrim og barbering.


Best på pris og kvalitet. Frisør Oslo sentrum. Vi tilbyr alt av behandlinger innenfor frisørfaget, inklusive skjeggklipp og barbering. I tillegg kan du få profesjonell hjelp ved hårtap. Vi hjelper deg med å finne den rette hårerstatningen eller parykken, og assisterer deg med tilpasningen.


Du blir ønsket velkommen i trivelige lokaler, av frisører med solid fagkunnskap og med forståelse for hva som skal til for at du. Salonger i Oslo Aker Brygge Arkaden Bislett Bogstadveien Gamlebyen Glasmagasinet Grensen Teaterplassen Majorstua Paleet Storgata Sjølyst Steen. Drop in og timebestilling Rimelige priser fra 299.

Like ved Lambertseter senter. Inngangsdøren til venstre for pizza og kina expressen. Fra prisene under er basert på ti Hvis jobben blir utført innen ca tiden så blir prisen som oppgitt. Selv om prisene er lave har vi fullt fokus på kvalitet og kundens velvære. For meg som har ikkeno' på toppen (stakkars, sa han :-)) er det fint å få en stuss og behandling av skjegget.


Du finner oss på Majorstuen. Det hele ble til en spa-behandling som var god for kropp og sjel. Ikke alle våre ansatte utfører alle typer behandlinger, men ring oss gjerne så skreddersyr vi din bestilling.


Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg