tirsdag 27. november 2018

Svart høyglans kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov. Kjøp kjøkken på IKEA. Har du et kjøkken med lite lys, bør du være forsiktig med å velge en helt svart kjøkkeninnredning – eller i det minste gå for fronter i høyglans , da disse reflekterer lyset bedre.


I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart.

Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Hvis du ønsker et kjøkken med vakre nyanser med skinnende overflate, er svart høyglans den perfekte løsningen for deg. Svart høyglans kjøkken. Elegant, stilig og nesten ikonisk utseende er uttrykket som et kjøkken i svart høyglans vil utstråle.


Praktisk, svart kjøkkendrøm.

Hvis du går all in for et svart kjøkken , er det noen praktiske hensyn du bør ta. Dersom husholdningen inkluderer mange små, fettete fingre så er svart trefinér eller skifer et mer hensiktsmessig valg ettersom høyglans og matt svart er mer utsatt for fingeravtrykk. Se hele boligen her. Vi tilbyr kvalitets kjøkken i trendy design med fokus på slitesterkt materiale og god funksjonalitet – du vil selvfølgelig finne ditt mulige nye trendy svart kjøkken til en attraktiv pris på Rotpunkt.


Kvitøya Hvit Høyglans. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Camden høyskap med i svart høyglans med som både kan stå på bein og monteres på veggen. Høyskapet har dører og passer perfekt sammen med Camden-baderomsmøbelsettet, og de gir deg sammen et lekkert baderomsmiljø. Passer ypperlig for travle småbarnsfamilier.


På flere forumsider på Klikk diskuteres det heftig om fordeler og ulemper ved kjøkken med fronter i høyglans. For der hvor noen er bekymret for riper og merker, er det mange som forsvarer materialet, og mener det er både mer motstandsdyktig mot riper OG lettere å holde rent enn kjøkken med matte overflater. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider.


Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


En bruker lurer på følgende: - Jeg må velge om jeg skal ha helt vanlig hvit kjøkken eller om jeg skal gå for høyglans.

Et svart kjøkken er både minimalistisk og karakteristisk på samme tid. Et slikt kjøkken passer godt til den skandinaviske innredningstilen. Det er et modig valg – og et populært valg. Det svarte kjøkkenet kan nemlig tilføre hjemmet ditt ekstra personlighet, og det gir deg mulighet til å leke med kontraster, mange farger og høyglans.


Bombastisk svart kjøkkenøy. Den nye kjøkkeninnredningen Mano Cima fra Kvik har skuffer og skap i massivt tre og svarte fronter. Kjøkkenet har en god materialitet, noe som får arbeidsstasjonen til å fremstå som et flott møbel.


Mosaikk i hvit høyglans som gir kjøkkenet et riktig friskt inntrykk. Panelet finnes også i svart. Generell informasjon Dette er plater av High Density Fibreboar med en spesial utviklet HDF-kjerne som har ekstremt lavt fuktopptak ( svelling på timer).


Vi vurderte svart høyglans når vi byggde, men kjøkkenforhandleren ville absolutt fraråde det. Siden de vanligvis vet hva de prater om, så tok vi det rådet til etterretning og droppet svart på kjøkkenet. Vi valgte det heller på badet, tenkte at der er det ikke så mye kladding, fett og smuss som på et kjøkken.


Stilrent og flott baderomsmøbelsett i serien Bakkedahl som passer perfekt til baderom med begrenset plass. Men siden det er det rommet i huset vårt som er nyest så er det lengst ned på vår to-do-list. Lykke til videre med det nye huset deres!


Skal bli spennende å se hvordan det nye kjøkkenet blir seendes ut. Er det lite lys på kjøkkenet ditt, bør du være forsiktig med å velge helt svart kjøkkeninnredning. Gå kanskje bare for svarte underskap, eller velg skap i høyglans som reflekterer lyset bedre. Tør å leke deg med kontraster. Den klassiske svart -hvitt kontrasten fungerer supert på kjøkkenet og gir det en stilrent og kult.


Skal pusse opp kjøkkenet snart, og ønsker oss sort høyglans. Noen som vet om Ikea har det ennå? Syns hjemmesidene deres er litt misvisende.


Hvis de ikke har, hvor kan man ellers få tak i et litt rimelig sort høyglanskjøkken? Kjøkkenet vårt er så stort, så vi kan ikke bruke fryktelig mye penger p. Vi har hvitt høyglans fra IKEA, kjøkkenet er år gammelt, men holder seg veldig bra Godt fornøyd. Har benkplate i både stein og heltre, synes det er en fordel med hvitt kjøkken da det passer med de fleste benkeplater.


Ikke mye plaget med fettflekker, overflatene er lett å holde ren. Riper har vi ikke sett noe til heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg